Well-Known Member
Az a fontos kérdés, hogy csak nyugati propaganda jelenhet meg Magyarországon vagy orosz is. Egy még szabad országban mindenki azt ír amit akar, ez rád is vonatkozik. Miért bánt téged a demokrácia, talán valami problémád van vele?
Ezeket én írtam:
T Koppány. MO egyrészt nem demokrácia (csak látszatra), másrészt van empírikus tudásom arról, hogy egy kicseszett nagy gyarmat. Megosztom azokat az üzeneteket, amiket Ursulával privátban váltottam erről a témáról... Legyen neked könnyű az igazság és nehéz az M1 és a többi KESMA propi oldal hazugságai....
Szia en eppen most utazok Bp-re busszal, mert fontos targyalasom lesz akkugyar ugyben a " sargakkal", igy a telefonomon valaszolok. (Ilyen szar idoben nincs kedvem vezetni, ok meg kuldenek ertem autot a Nepligetbe.... Ekezet nelkul, zotyogve.
Persze, a volt felesegem diai a 90-es evekbol valok. Sziberia, Kaukazus es a Jenyiszej tersege. Ami szamomra a megdobbento volt. Neztem en is ilyen orosz propi videokat a neten, mint amit ajanlottal. Emlitettem, en is falun elek. Kb. az volt az erzesem ilyenkor, mintha hozzam jonne egy TV stab es filmezne, hogyan elnek a videki emberek. Emlitettem korabban, hogy sokaigvvoltam amikkal osszezarva terepen. Erdekelte oket, hogy hogyan el egy magyar mernok. Ok is mutattak a floridai kertvarosi hazukat, mert a kornyek be volt mar az USA-ban akkor is kamerazva. Vittem is nekik kepeket, amire azt mondtak, hogy USA szintu, amit mutattam. Talan Te is beleutkoztel nehany kepbe, mert mikor Centquri hazugnak nevezett betettem 2-3 kepet... No meg Papajoe reszere is a munkahelyemrol...Nos, kerdeztek az amik, ilyen jo korulmenyek kozott el egy magyar mernok? Mondtam nekik, nem mindenki, hanem ez a film rolam szol... Kb. ezt erzem az ilyen orosz vifeki dokukon is, hogy jobbat mutatnak, mint az atlag. Ha keresel, talalsz a neten, az atlag orosz videket bemutato videokat is. Sokat, meg olyat is, ahol atlag alattiak a korulmenyek....
..folyt... Na marmost az dobbentett meg hogysok helyen meg kb. ugyanugy laknak az emberek, mint a 90-es evek beli diakon. Nyilvan, az ilyen szegeny videkekrol szarnazoak azok, akiknek kitoresi pont a hadsereg, a melyszegenysegbol. Es az ilyen videki, nemzetisegi es yzeveny teruletekrol jovo emberekbol lesz leginkabb agyutoltelek az ukran fronton.... Nem a moszkvaiakbol, leningradiakbol, ahonnan leginkabb az ellezekieket mozgositottak. Cinikusan, hatha elesnek a fronton....
Egyebkent nem ertem miert torolte a modi a parbeszedet... Maskor durvabb dolgokat sem vesz le....
De, en tenyleg egyre jobban gyulolom a ruszkikat... Minden nappal jobban... Akkor inkabb a " sargak", mert bar ok is eroszakosak, de a politikumuk jo messze van. Egyebkent ne tudd meg mennyire eroszakosak, hajlamosak a duhkitoresre, a targyalas kozbeni kirohanasra, ha nem bologatsz nekik... Meg az atlag "sarga" melosnak is felsobbrendusegu tudata van a magyarokkal szemben.... Engem meg nem ert atrocitas, mert a fonok es a felsovezetes, szinkrontolmacsokkal kiserget a gyarban, amit most bovitenek husszorosara....
UI.: nem rasszizmusbol sargazok, hanem azert, hogy ne lehessen rajonni, melyik allami kiemelt projektrol van szo....