Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az a baj, hogy mindazok, amiket írsz, nagyjából szintén csak elméleti szintem megoldhatóak, mert hiányzik hozzá az akarat... Szerintem nem lenne hülyeség pl. a patria licence-et kiterjeszteni v4-re (igaz csehek már pandúroznak), t72 ugyanúgy megoldahtó lenne m84d vagy pt91 kiterjesztett licenceben. Illetve ami meg mindenképpen szerintem kellene, hogy akár licencenben (de előbb-utóbb inkább saját fejlesztésekkel), de gyártanánk mindenféle kézi fegyvert, kezdve a pisztolyokkal, befejezve a vállról indíthatókkal, stb. Ennél akár számíthatnánk is számottevő exportra is... Harci járműveknél nem hiszem, hacsak nem jövünk elő valami brutál megoldással (pl. elektromágneses fegyver).Én azt mondom egyetlen Óriási űr tátong a mi a iparunkon és hadiiparunkon. Ez pedig a repülőgépipar. Mert azt mondom , hogy még még fegyvereket és még még jobb kategóriás páncélozott járműveket is összetudunk hozni, mellé ágyúk Önjáró lövegek.
De hol vagyunk mi egy hajtóműgyártásban ? ?
Légvédelmi rak. fejlesztésében kéne valami újítást nyomnunk vagy a észlelés területén.
jó a téma kezdeményezése amúgy.
misinator: kampány, kampány, kampány...
miskolciként is lehet pozitívnak lenni csak nem itt Miskolcon , egyébként én nem feltétlen bánom, hogy már nem vagyunk az a mesterségesen felpumpált nagy ipari város, tény a helyzetet itt rosszul kezelik még ma is, tény az elfelejtett régióhoz tartozunk, az etnikai arányok terén pedig még vagy 3-4 megye rajtunk kívül szintén rosszul áll, ami viszont nagy hatással lesz itt sok mindenre, hogy köszönhetően annak, hogy ide nem jut semmi, még az is elmegy aki ragaszkodna...pár éve még én is itt terveztem az életemet...manapság...és nem az marad itt aki változtatna, és alakítana, hanem...szép és jó, hogy leírjuk, hogy léteznek idehaza is ipari létesítmények, gyárak, gyártók etc... de amikor azt mondja, az ember, hogy idehaza meghalt az ipar, nem arra gondol, hogy itt csak ugar van, hanem arra, hogy mi lehetne, és minek kellene lennie, de amikor az ember hallja, hogy pl. egy Mercedes állítólag miért Kmétre és nem ide Miskolcra jött, akkor eszébe jut, hogy menekülni kellene, és nem csak a megyéből...
Tisztelt misinator!
Hát, sajna igazad van,, indíthatnánk olyan topikot is amelynek "népesedéspolitika" lenne a címe (vagy valami hasonló), ott én sem volnék optimista.
Más perspektívából látod,,, én csak a hírekből ismerem az avasi lakótelepet, de az is elég.
Én keszthelyi vagyok, ami ipar volt itt nálunk (hús/textil/tej) szintén kiherélték, helyettük van szépen világító Alpha park és Inter Spar... A város fiatalsága a szezon zárása után megy ki a "sógorokhoz" rabszolgának májusig...
Viszont ez a probléma egész EU gazdaságát a szakadékba vezeti, kit hamarabb kit később...
Én egy picit a homokba dugom a fejem és keresgélem az ilyen pozitív dolgokat mint amiket fent belinkelgettem,,,