Ez nem csak a pénzen múlik. Kimegyek az erdőbe, a nemzeti parkba, és szemét van kihordva és szétszórva! Ez is gond, hogy ilyen állatságokat csináló emberek közt kell élni. A párizsi sátoros feketeafrikaiak szintje aki ilyet csinál. És ez egy elég drága környéken, Pilisborosjenő, Üröm környékén van, ahol a vállalható ingatlanok 100M felett kezdődnek.A 400 ezer magyart meg kellett volna fizetni. a nagy része sose fog vissza jönni.
Kimegyek a Duna parti mocsaras erdőbe, a kerékpárút mellé Budakalászra, és a mocsárban kerékpár hulladék van kihordva illegálisan lerakva. A kerékpárosok megmentik a bolygót... Critical Mass!!!!4!
A Dömörkapui vízeséshez kimentem, és a patak tele van szarva szó szerint, és szaros papírzsepikkel van teleszórva a vízesés környékén a meder. Nem a putris cigányok járnak, hanem a természetre vágyó középosztálybeliek.
Elmegyek a Megyer-hegyi tengerszemhez, ahova oda kellett ám építeni egy fröccsöző-csűrt, meg rengeteg murvát kiszórni parkolónak, hogy legyen turizmusfejlesztés, és a tóig a parkolótól végig van szórva a turistaösvény eldobható fröccsös műanyagpoharakkal (a fröccsöző logójával) , és szaros papírzsepikkel.
Hiába fizetnek meg, ha egy balkáni putriban kell éljek, Svájc minden hibájával együtt megértem azt akit vonzani tud. Ha raklaprúgdosonónak nevez egy nímand egy marginális magyar fórumon azért, mert igényesebb vagyok nála, és kiköltözök, nem hat meg.