Más szerep volt akkor az országra osztva én úgytudom.Mármint, hogy megcsinálja azt, amit a magyar annyiért, és olyan körülmények között nem csinálna meg.
Csak hogy értsük miről van szó:
1980ban volt kb csak budapesten annyi nagyüzem, mint ma az egész országban.
Volt 150ezres állandó hadsereg
És bújtatott munkanélküliség.
Ugyanennyi munkavállalóval.
Most meg nincs elég munkavállaló?
Akkor tessék szépen megkérdezni az akkori szakikat, hogy hogyan tudták ezt megszervezni.
És nem ideológiát adni az új trianonhoz, mert ugye nagyon jól látjuk, hogy nyugaton is mennyire működött az asszimiláció.
Meg nálunk is, hogy vagonokkal lett megoldva a nemzetállam. Még ha mi nem is kértük ezt.
Sok gyártósor mellett a Szu egyik éléskamrája voltunk. Ez feljebb való polc, mint amit az unió szánt nekünk...egyszerű felvevő piac az magországok (német,francia) számára, 10 milliós vásárlóerővel.
A néphadsereggel nem vagyok kompetens, szerintem az azért nem egy sikertörténet. 150 ezer fő ide vagy oda.
Asszimilációról meg nincsen szó.. még mindig ideiglenes vendégmunkavállalókról beszélünk. Magyarországra az idegenek meghatározott időre jönnek: dolgozni.
Nyugat-európába pedig élősködni, nőket erőszakolni, a jóléti államot lehúzni mennek az idegenek, miután meghívták (merkel) őket oda, mert különféle erőltetett ideológiák mentén úgygondolják, hogy a multikulti, a párhuzamos társadalmak jó dolog.