Csakhát ugye aki nem akarja ezeket figyelembe vanni, az nem is fogja!
Én szívesen figyelembe is venném ezeket amit itt leírtál, csak szeretnék előre biztonságban látni a munkahelyemet, legalább 20 évre! Tudod garantálni? Mivel a bankok 30%-os kamattal adnak kölcsönt lakásvásárlásra s az legalább 20 évig fizetnem kell! Vállalhatok 3 gyermeket?
Tudom taníttatni, feltudom nevelni becsületesen? Mivel magántanítót kell fogadnom hamarosan. Ha nem tudom fizetni az adósságomat, mivel kirúgtak, megszűnt a vállalat, szori elúszott a házam, elúszott a volt családi ház, amit ugye fedezetnek kért a bank, ám a tartozás még így is fennmaradt!
Mennyi ember lett földönfutó? Az éhes cápák miatt.
- Abból vonok le következtetést milyen biztonságban tudok megélni egy országban!
- Mit tudok venni a havi fizetésemből! Már nem 36Ft egy kenyér hanem 360FT.
- Hogyan tudom felnevelni leendő gyermekeimet, tudom-e taníttatni, ők hogyan tudnak majd megélni!
Baromira nem érdekel a pávatánc! Az érdekel mit tesznek le az asztalra az ország érdekébe!
- Hogyan képviselik a magyar emberek érdekeit.
Ha kell földbirtok, tessék azt megművelni. Aki megműveli az kapjon támogatást! Tudom Bp.-en az aszfalton megint másképpen gondolkodol.
- Megszüntették, lebontották, eladták az üzemeket! Eladták a fegyvereinket, látod te is mondod, szajkózod. Mindent veszünk, veszünk, veszünk a cukortól a lisztig! Amit ugye mindent megtudnánk termelni, s a belpiacon forogna a gazdaság! Nem kifele kell áramoltatni a pénzt, hanem befelé kellene hozni! Ugye csak már nincs mit eladni! Ez itt a probléma!
Ugye itt jönne a magyar típusú gondolkodás, fejlesztés az üzemekben.
-- Az ország nagy része mezőgazdasági, ehhez gépekre lenne szükség hogy nagyüzemben tudjanak termelni. Gépgyárak voltak, már nincsenek. Mezőgazdasági feldolgozó üzemek, már nincsenek, eladták őket, lebontották még az épületeket is. Pedig rengeteg embert felvettek.
A kopasz föld van csak, vármegye rendszerrel! Jó volna ebből a nagy feudális rendszerből felébredni, elég rossz álom volt. S a feudális urak tennének valamit az ország jobb sorsra fordulásáért.
- Igaz az egyik ilyen nagy feudális úr is azt mondta: " Jöttök ti még koszt ért, meg kvártélyér dolgozni." Szóval itt tartunk kedves barátom!
- S én kinőttem már a hiszékenységből. Látok amit látok, s hallok amit hallok.
Jó ébredést!