![m.hvg.hu](https://api.hvg.hu/Img/7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c/01e42c3b-d3fb-4c7d-a674-7259d34a4a34.jpg)
Elkészült Magyarország leghosszabb gumibitumenes útszakasza
A gumibitumenből készült utak tartósabbak, mivel kisebb a kátyúk és nyomvályúk kialakulásának esélye a hagyományos bitumennel készült utakhoz képest.
![m.hvg.hu](https://m.hvg.hu/Content/hvgmobile/i/favicon/favicon-192x192.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Közben látom, hogy fizetőssé vált. Ahhoz képest, hogy ki írta (erre is most eszméltem - pontosabban az ő neve szerepel szerzőként), eléggé összeszedett írás.Nem rossz írás. A 2-es, 3-as és 5-ös ponttal ~egyetértek:
![]()
Így kezelhető a munkaerőhiány Magyarországon: mit kell tennünk a vendégmunkások behívása helyett?
Hogy kapcsolódik össze a harmadik országbeli munkavállalók kérdése a magyar társadalmi egyenlőtlenséggel, az oktatás fejlesztésébe vetett hittel, a munkavállalók jogaival, és a lakhatási kérdésekkel? Talán elsőre meredeknek tűnik egy ilyen logikai kapcsolat, mégis látni fogjuk, hogy milyen égető...www.portfolio.hu
Ennyi hülyeséget egy rakáson. Jézusom.Nem rossz írás. A 2-es, 3-as és 5-ös ponttal ~egyetértek:
![]()
Így kezelhető a munkaerőhiány Magyarországon: mit kell tennünk a vendégmunkások behívása helyett?
Hogy kapcsolódik össze a harmadik országbeli munkavállalók kérdése a magyar társadalmi egyenlőtlenséggel, az oktatás fejlesztésébe vetett hittel, a munkavállalók jogaival, és a lakhatási kérdésekkel? Talán elsőre meredeknek tűnik egy ilyen logikai kapcsolat, mégis látni fogjuk, hogy milyen égető...www.portfolio.hu
Melyik részével nem ért egyet pontosabban abból a 3 pontból?Ennyi hülyeséget egy rakáson. Jézusom.
@megazez a szokásos röhögés oka? Hátha én is jót mulatnék..Szerintem öntsék betonba a tájat, biztos ami biztos alapon…
![]()
Kétkerületnyi területen terveznek titokzatos beruházást Budapesten
Összesen közel 600 hektárnyi zöld területet jelölt ki a kormány beruházási célterületté Soroksáron és Gyálon. Ekkora léptékű fejlesztés jelenleg az egész országban nincsen, ráadásul érint olyan egyedülállóan értékes részeket is, amelyeket a Fővárosi Önkormányzat szeretett volna természetvédelmi...telex.hu
Fáj a beruházás, jön valami ződség, aztán lehet tiltakozni.@megazez a szokásos röhögés oka? Hátha én is jót mulatnék..
Amúgy röhej hogy sok köpködő elfelejti hogy tavaly szeptemberben szinte térdre csúszva engedtük be az ukrán gabona termékeket.
Értem, tényleg nagyon vicces volt.Fáj a beruházás, jön valami ződség, aztán lehet tiltakozni.
Jelentsen fel a modiknál, ha nem tetszik a véleményem, abban jó vagy.
Szerk: ja és pont leszarom a lápot meg a többi vackot amióta tudom, hogy a szentséges napelemeket mire is pakolják.
Amúgy mutassál már nekem egy napelemparkot, amit természetvédelmi területre építettek.Fáj a beruházás, jön valami ződség, aztán lehet tiltakozni.
Jelentsen fel a modiknál, ha nem tetszik a véleményem, abban jó vagy.
Szerk: ja és pont leszarom a lápot meg a többi vackot amióta tudom, hogy a szentséges napelemeket mire is pakolják.
Nem tudok, de szántóra telepítettből sok van. De mutasd már meg te is nekem, hogy ezen a 600 hektáron hol van természetvédelmi terület. Mert tervezetről írnak, pont úgy mint a kijelölt 600 hektár is tervezet.Amúgy mutassál már nekem egy napelemparkot, amit természetvédelmi területre építettek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..