Egy kis ipar, meg társadalmi folyamtok, ha idefér a magasröptű kurvaanyázások közepette
Az egyik cég nagyon elcseszte a hirdetését mert valahogy nekem is megjelent, élelmiszeripari töltőgépsorok tervezése építése be üzemlelése. A hirdetés magyar nyelvű volt magyar cégtől, facebookon. Na a poén vagy inkább a siralmas része az hogy volt 246 hozzászólás, kb a cég oldaláról írták meg 10x hogy ez nem álláshirdetés, és 4 azaz négy ember írta le hogy ennyi világtalan nincs a földön se hogy nem veszik észre hogy nem álláshirdetés.
Hát nem lennék azoknak a cégeknek a helyében akiknek ebből kell meríteni amúgy. Az meg már csak a másik hogy elképzelni se tudom hogy sikerült beállítani ezt a hirdetést de hogy az ablakon kidobva is több értelem lett volna a pénznek az tuti.... geolokáció...célközönség meghatározása, stb, minek, de hát én meg kinőttem már abból hogy ingyen adjak tanácsot.
Amúgy a vendégmunkásokkal kapcsolatban. A fidesznek van egy végtelenül primitív üzenetekkel operáló propaganda gépezete, mert a fentebbi történet példázza hogy a többségnek az kell. Az átlag szavazó totálisan nem emlékszik rá mi volt 1 évvel ezelőtt, nemhogy 4 évvel ezelőtt. Olyanok kalapoznak egy párt mellet akik korábban máglyára vetették volna, stb.... Ugyan az a covid hiszti, eleinte jött a sok hülye hogy majd milyen vegyvédelmi biológiai felszerelésben fog élni és majd ő tudja a tutit, aztán ők lettek a legnagyobb vírustagadók". A társadalomnak csupán párszázaléka az aktivista típus, a többieket terelni kell mint a birkát, az aktivistával meg el kell hitetni hogy ő az igazság tudója és ingyen dolgozik a célod érdekében.
Na de a dolog lényege, amikor elkezdesz edzeni és mondjuk csinálod a fekve nyomást x súllyal,és következetesek vagytok, akkor nem fogjátok 10 év múlva is x súllyal nyomni hanem egyre többel fogod hogy legyen fejlődésed....ha nagyobb ipart akarunk több munkáskéz is kell, ez egy egyensúlyi játék, a cégeket nem azért csinálják meg azok akiknek tehetsége van hozzá hogy jaj de jó fizetést adhatok a józsinak meg a pistának, hanem hogy neki jó legyen, az állam dolga meg hogy azért a pista meg józsi se rabszolgaként éljen, de hahó, nem veszitek észre mennyire kommancsok vagytok sokan? Rohadjon meg az aki hatékony akar lenni, aki meg önfejlesztésbe megállt ott hogy piris gomb kikapcsol zöld be az meg az isten, nekik is kell az élettér, de nem lehetnek ők mindennek az alapja. Addig megy a vergődés hogy egyszer ez a vélemény kerül többségbe aztán majd nézhettek mint Venezuelában, a "köcsög burzsuj" majd bebassza maga után a gyárajtót ti meg dolgozhattok ahol akartok.
Ugyan azok az emberek beszélnek a vendégmunkások ellen akik azért sírnak hogy a nyugatra menő vendégmunkásaink egy generáción belül teljesen asszimilálódnak a fogadó országukban.... ott sem ezzel van a gond, hanem hogy a társadalmuk már nem akarja hogy mindenki asszimilálódjon köztelezően, hiszen már elvesztették ők maguk is a gyökereiket. Vagy az öböl országok ahol több a vendégmunkás mint a lakos elveszítik az identitásukat? A francokat, nekik olyan erős a saját identitásuk hogy lepereg róluk, igen van hatás, megy a kurvázás piázás, de attól még nem leszel sose velük egy szinten a szemükben. Ez a másik véglet. Én meg úgy gondolom a magyar van annyira kultúrnép hogy tudja kezelni ezt a helyzetet, és tudja használni mások erejét miközben megvédi a saját érdekeit, és asszimilálja ami neki értékes.
Igen, tudom nincs jelenleg ilyen imperialista politika nyomokban sem semelyik oldalon, a legtöbb problémát az emberek okozzák nem a lehetőségek hiánya, de akkor most vágjam szét a magyar papírjaimat és mondjam azt hogy szarok bele, nekem jó ti meg lesztek ahogy lesztek? Néha amúgy ezt érzem főleg az elmúlt időszakban látva a társadalmunk. A kihalás felé mentetelünk, de nem azért mert zórbán, gyúrcsáány prösszel vagy a zsidók akarnak minket kiíratni hanem mert képletnek lettek az emberek meghallgatni a másik érveit. Van kurvaaynád zsigeri gyűlölet aztán el van intézve.