Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De arról. A hazai kínai, vietnámi populációban már felnőtt a második generáció.Nem róluk beszélünk.
Hagyma cipösz mehet?De arról. A hazai kínai, vietnámi populációban már felnőtt a második generáció.
A most politikai okokból felkapott vendégmunkásokat a jelenlegi, és a későbbiekben finomhangolt törvényekkel rendben lehet tartani.
Az itteni ázsiai diaszpóra meg saját magát rendben tartja. Az a helyzet, hogy ők jobban asszimilálódnak, mint egyes roma családok.
Tudod mit! Ha a jól asszimilálódó kínaiak érv lettek egyes sváb migránstelepítők szájában a bangladesiek, vietek meg filippínók betelepítésére, akkor állampolgárság ide vagy oda mehetnek a svábok után!De arról. A hazai kínai, vietnámi populációban már felnőtt a második generáció.
A most politikai okokból felkapott vendégmunkásokat a jelenlegi, és a későbbiekben finomhangolt törvényekkel rendben lehet tartani.
Az itteni ázsiai diaszpóra meg saját magát rendben tartja. Az a helyzet, hogy ők jobban asszimilálódnak, mint egyes roma családok.
Talán nem kellene büntetni a népeket jogbizonytalansággal, sápokkal, bűnözők, jöttmentek előnyben részesítésével, stb.Van egy rossz hírem: a németeknek abból a szempontból igaza van, hogy bevándorlás nélkül kipusztulunk. Nem csak ők, minden fejlett társadalom. Mert gyereket szülni macera. És ide csok, oda babaváró hitel, a leggyakoribb család az 1 gyerekes.
És a loyalitásuk be is mutatták pl. a Liu testvérek.De arról. A hazai kínai, vietnámi populációban már felnőtt a második generáció.
Adófizetés szempontjából mondjuk nem...Az a helyzet, hogy ők jobban asszimilálódnak, mint egyes roma családok.
Igen. Joggal tesszük fel a kérdést, hogy a magyar nacionalizmus építhet e a kínaiakra! Nem a saját fajukhoz még látszólagos teljes aszimiláció után is jobban kötődő hazátlanok e itt, akik csak kiszorítják a magyart az saját hazájából (az összes kínai étkezde magyar kifőzdék helyén áll, az összes kínai bolt magyar kisközértek helyén, stb)...És a loyalitásuk be is mutatták pl. a Liu testvérek.
Nem mondom hogy jó, ami most a világban folyik, arról meg pláne, ami bevándorlás címén folyik, de ezt nem a migránsok okozták, hanem mi magunk. Nem a németek, meg a ballibsik megy Gyurgycsány&Soros, hanem mi. Mert egyre idiótábbak vagyunk. Akkor is, ha azt hisszük, hogy nem.Talán nem kellene büntetni a népeket jogbizonytalansággal, sápokkal, bűnözők, jöttmentek előnyben részesítésével, stb.
Nekem is úgy tűnik, hogy egyre idiótábbak vagytok. Ezeket az SZDSZ-Totalcal tengelyes látszólagos önkritikás mások gyalázását, hülyézését is átvettétek.Nem mondom hogy jó, ami most a világban folyik, arról meg pláne, ami bevándorlás címén folyik, de ezt nem a migránsok okozták, hanem mi magunk. Nem a németek, meg a ballibsik megy Gyurgycsány&Soros, hanem mi. Mert egyre idiótábbak vagyunk. Akkor is, ha azt hisszük, hogy nem.
De arról. A hazai kínai, vietnámi populációban már felnőtt a második generáció.
Meg fogsz lepődni. Ismertem félig vietnámi gyerek az áltiskben 8évig szín kitűnő volt. Dícsérettel végezte. Útána már nem tudom...de nagyon okos gyerek...Hagyma cipösz mehet?
Öccá lesz
Jah, kurvára
Mára a magyar nyelvtudása annyi, hogy hagyma cipősz mehet, és a Vietnámi Népköztársasághoz hűMeg fogsz lepődni. Ismertem félig vietnámi gyerek az áltiskben 8évig szín kitűnő volt.
A megszálló sereg, akik utódai majd 200 év múlva büszkén árulják a Mennyei Birodalom nyugati provinciáiba járuló túristáknak, a híres helyi ételkülönlegességet a rí-zses-lee-chotA Sárkánycenterben meg a kínai gyerekek egymás közt magyarul játszottak, de az anyukájukkal kínaiul rögtön.
Csakhogy nekünk Kínából max a Tien-Csani különleges gazdasági körzet kell vissza. Sem a primitív, lopásra épülő kultúrájuk, sem a gagyi bóvliuk.Ha csak azt vesszük figyelembe, hogy micsoda kultúrális, gazdasági hidat tudnak képezni...
A most 20 éves lányommal járt egy évfolyamba...Mára a magyar nyelvtudása annyi, hogy hagyma cipősz mehet, és a Vietnámi Népköztársasághoz hű
És? Remélem kifizettette az állam az oktatása költségeit, és kiutasította az országból, de nem reménykedem.A most 20 éves lányommal járt egy évfolyamba...
Magyar állampolgár, itt született, az anyukája magyar. Mi a kifogásod?És? Remélem kifizettette az állam az oktatása költségeit, és kiutasította az országból, de nem reménykedem.
Antoneszku kovacsovara is igaz volt ez. Hol is van most Erdély?Magyar állampolgár, itt született, az anyukája magyar. Mi a kifogásod?
Szerintem én vagyok a nacionalistább....ismertem a srácot...jó gyerek...Antoneszku kovacsovara is igaz volt ez. Hol is van most Erdély?
Az öreg Áron is ismerte a srácot. Jó gyerek volt. Még a pálinkája is elment, bár azért 42 fok még mindig inkább láz. Aztán vitte az országot.Szerintem én vagyok a nacionalistább....ismertem a srácot...jó gyerek...
Ezeknek a paneleknek a felböfögésén sem kellett sokat gondolkodni.Hazudsz.
A mocskos maffia kormány meg a multi jól jár, a magyar melósra meg vár a rozsdaövezet, meg a migránsok hozta minden nyomor. Mert 2 év ittartózkodás után hosszabbítják nekik instant a tartózkodásit, nálunk is van jópár és automatice kapják az újabb 2 éveket. Ezek innen el nem mennek. Ami bejön a nyakunkra rohad. És szaporodik. És hozza a pujákat.
Szemét hazaáruló fidesz, ti meg agyhalott NEResek pont ugyanazt a mantrát toljátok amint a "wilkommenkultur" betegei. Amit nyugaton is hangoztattak fél évszázada.
Szerintem a külföldről jött emberek tapasztalatai nagyban tudnak segíteni nekünk magyaroknak. A más népekkel való interakció könnyen segítheti a saját eszméink és gondolkodásmódunk fejlődését is például történelmünk során többször jöttek és hoztak az országba németeket és cseheket, hogy az otthoni kultúrájukkal elősegíthessék a saját területeink fejlődését, nézd felvidék és erdély. Csak azért elutasítani valakinek a munkáját vagy tudását, mert nem magyar az biztonságosnak tűnik, de megrekeszt a fejlődésben. Nekem vannak olyan egyetemi ismerőseim például, akik külföldön voltak, mert egyetemi haverjaik meghívták őket hazulra és ők a kintiekkel tapasztalva okosabban jöttek haza. Ha megállítjuk a nem magyarok és magyarok interakcióit, akkor megrekedünk a fejlődésben. Az elzárkózásra negatív példa: Kína. Azonban ők jó példa a kinyitás előnyeire, ami miatt részben ott vannak ahol, annak minden rosszával, de fejlődveMára a magyar nyelvtudása annyi, hogy hagyma cipősz mehet, és a Vietnámi Népköztársasághoz hű
A megszálló sereg, akik utódai majd 200 év múlva büszkén árulják a Mennyei Birodalom nyugati provinciáiba járuló túristáknak, a híres helyi ételkülönlegességet a rí-zses-lee-chot
Gyerekek, ti tényleg azt gondoljátok, hogy ez máshogy fog lejátszódni, mint a németeknél?
Csakhogy nekünk Kínából max a Tien-Csani különleges gazdasági körzet kell vissza. Sem a primitív, lopásra épülő kultúrájuk, sem a gagyi bóvliuk.
És ha végre elüldözzük a sok baszott közgazdász zsenit, akik 1 iráni rial haszon miatt, kivitték a termelést a népesedési kérdés is megoldódik.
Igen, pontosan azt nézemnézd felvidék és erdély
Pedig az emberek a lábukkal így szavaznak. Ezért mennek ki Nyugatra vagy ahogy elkezdődött Kínába melózni, mert több pénzt kereshetnek és növelhetik az életszínvonaluk.Nem kell felzárkózni? Ki találta ki azt a hülyeséget, hogy nekünk bárhova fel kell zárkóznunk!