Én még emlékszem, hogy volt is ötlet, hogy majd idejön hozzánk mindenki aki gyógyulni akar. A Fogászatban ez még be is jött valamennyire, volt kolega is anno Dublinban felmérette a száját az itthoni cég külsős partnerével. Váltásban Magyar szakorvosok voltak kint (én is voltam náluk) röntgen meg ami kell. Aztán megtervezték neki a beavatkozásokat, majd jött Pestre pár napra, reptéri transzfer meg hotel intézve neki. 3 nap alatt megvolt a szájsebészet meg ami kell, és olcsóbban jött ki cakk pakk mintha kint csinálta volna.
Ez nagyjából működik a fogászatban ott is a magán szektorban más területen már nem, mert se megfelelő mennyiségű szakember, se megfelelő infrastruktúra hozzá.
Szóval maradt a gyógyító de jobbára turisztikai jellegű termálfürdős vonal. Az egyszerűbb nem kell nagy ész hozzá, elég csak a NERes figurákat megnézni, mindegyik csak ilyenekben képes gondolkodni.
Akkus témához annyit, engem csak az basz fel, hogy nem elég, hogy a gyárat támogatjuk, még milliókat kibaszunk az eleve drága autó vásárlási támogatásához, meg egyéb kedvezmények, hogy ezek a behemót dög 2-3 tonnás "ZÖLD" suvokkal Legyen tele a város.
Nem a kisember támogatjuk, hogy a 20+éves "szarát" lecserélhesse egy új olcsó kisautóra, hanem gyakorlatilag a luxusautó vásárlókat.
Az elektromos bicaj most újra divat lett. A korábbi verziók tényleg nem bírták soká, de fejlődött a technológia, most már az akkuk is tartósabbak. Nagyanyámnak vettünk egyet mert egész életében biciklizett, de 80 felett már tolnia kellett felfelé. El se akarta fogadni eleinte, de aztán megszerette. Ugyanúgy teker, de a rásegítéssel dombnak felfele is lazán. Mindenap megy a temetőbe, boltba vele. Kb szerintem erre jó.
Aki 60év alatt elektromos bicajt hajt, az egyebkent is gay!