A BM Heros háza táján talán ismét felcsillant a remény.... "magyar" tűzoltóautói:
Az UTÁLT hulladék, amit nem hajlandóak normálisan megcsinálni / alakítani, milliónyi visszajelzés után... Dobfékes fasza gépek.. csak nem tudom ki tud vészfékezni vele.. de az is szép volt, az első átadásoknál, hogy a KÖTELEZŐ, ALAP málhafelszerelésből NEM VOLT mindennek HELY RAJTA. (Pl a szellőztető ventilátornak..) Ja meg azok a gépek, amik áprilisban érkeztek(!) decemberben már 3. alkalommal lettek leállítva és azthiszem 1 vagy 2 hét múlva tud vele foglalkozni a szerviz... 60 gyártó 8 különböző országból származó alkatrészekből próbálják összelegózni és nem értik, hogy miért nem jó... amúgy az alváz nem rossz.
Ő még tavaly mutatkozott meg, de elvileg még nincs sorozat gyártásban. Őt sokan várhatják, mert a 10 köbös tartály az Alföldön nagyon jó szolgálatot tehet, reméljük, hogy erős motor kerül bele és ésszerűen fogják szétosztani, mert városi környezetben ez bőven sz... lenne ezzel közlekedni a kis utcákban, meg oda nem is kell annyi víz. (amúgy szerintem faszán is néz ki, csak elől a Tűzoltóság felirat lehetne nagyobb, szélesebb.)
A mostanában reflektor fénybe kerülő kicsike:
Szerintem ő is csúnya bukfenc lesz, mert szerintem arra a feladatra amire valóban szeretnék, arra kevés lesz. Amúgy nem lenne rossz, mert kicsi és mozgékony, ha jó motor van benne, állítólag maga az autó nem rossz, de a málhatérben a hely kiosztása borzalmas, no meg ahhoz, hogy ez B. kat.ban maradjon sok mindent nem is lehet belepakolni... : ) Ez kb olyan, mint ha az A 319-eseinket felderítésre és légiharcászatra is használnánk.
Más csoda:
Állítólag ezeknek a buszoknak a 70%-a ki is esett, bár az okát nem tudom..
Az autóipar mostanában:
https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/mi_tortent_a_magyar_autogyarakkal.654414.html