Bakker, 13 éve a felcsútikisztitkár fingja a passzátszelet 2/3os felhatalmazással irgalmatlan eus forrásokkal, komoly világgazdasági konjuktúrával, sosemvolt hatékonyságú adóbeszedéssel megtámogatva. Nekem ne gyurcsányozzon senki, mert ennyi pénzel ilyen hatalommal megtámogatva nem itt kéne tartanunk, hogy egy epeműtétre 2025re adnak időpontot a győri kórházban meg énektanár tart fizikaórát!A Csótánynak én sem jókedvemből fizettem addót annak idején, úgy, hogy minden fillérét ellenem használják fel.
De azért ne legyünk feledékenyek...
Cseh Katalin ellenzéki politikus és a pályázatok
Demszki és a metró Nr.4Gyülekeznek a sötét felhők Cseh Katalinék feje felett – ezt lehet eddig tudni a példátlan uniós botrányukról
Milliárdos vagyonlefoglalás, több gyanúsított, külföldről beszerzett kulcsfontosságú információk – ezek mind az elmúlt hónapok hatósági lépései abban a büntetőügyben, amely a Cseh Katalinékhoz köthető, zavaros körülmények között megszerzett európai uniós pályázati pénzek ügyében zajlik. A...magyarnemzet.hu
A devizahitelválságM4-es metróvonal (Budapest) – Wikipédia
hu.m.wikipedia.org
Csak néhány példa a múltból, amik a mai gazdasági állapotokhoz vezettek.A magyar devizahitel-válság története - Oeconomus
Ebben az írásban bemutatásra kerül a magyarországi devizahitel-válság története. Az egyes fejezetekből kiderül, hogyan is alakulhatott ki a deviza alapú hitelezés, milyen...Read More...www.oeconomus.hu
Én értem, hogy az elmúlt orbáni időszak a ludas, de a háttérben ott van kis Gordonkánk is mint lúdszakértő és francia ügynök, meg ne felejtsük ki az autópályák PPP rendszerű megoldását se.
(Tudom lakájmédia)Közel 3000 (!!!) milliárd forintot veszít Magyarország a Horn- és a Medgyessy-Gyurcsány-kormányok négy autópálya-szerződésén - PestiSrácok
Ez az aprócska információ az Index-címlap alján árválkodik olyan címmel, hogy azt gondolhatjuk, csak a szokásos Fidesz-ellenes propagandát olvashatjuk a szokásos hatalmas számokkal. De nem: valaki a G7-nél és/vagy a DemNetnél (amire az Index hivatkozik) valószínűleg befüvezett és kiszámolta...pestisracok.hu
A Megyeri-híd is bravúros történet, meg a vörösiszap.
Aki ennek tapsikol annak nem tudom mi baja gyurcsánnyal, mert ezt a szintet ő is hozta volna...