A Csótánynak én sem jókedvemből fizettem addót annak idején, úgy, hogy minden fillérét ellenem használják fel.
De azért ne legyünk feledékenyek...
Cseh Katalin ellenzéki politikus és a pályázatok
Milliárdos vagyonlefoglalás, több gyanúsított, külföldről beszerzett kulcsfontosságú információk – ezek mind az elmúlt hónapok hatósági lépései abban a büntetőügyben, amely a Cseh Katalinékhoz köthető, zavaros körülmények között megszerzett európai uniós pályázati pénzek ügyében zajlik. A...
magyarnemzet.hu
Demszki és a metró Nr.4
hu.m.wikipedia.org
A devizahitelválság
Ebben az írásban bemutatásra kerül a magyarországi devizahitel-válság története. Az egyes fejezetekből kiderül, hogyan is alakulhatott ki a deviza alapú hitelezés, milyen...Read More...
www.oeconomus.hu
Csak néhány példa a múltból, amik a mai gazdasági állapotokhoz vezettek.
Én értem, hogy az elmúlt orbáni időszak a ludas, de a háttérben ott van kis Gordonkánk is mint lúdszakértő és francia ügynök, meg ne felejtsük ki az autópályák PPP rendszerű megoldását se.
Ez az aprócska információ az Index-címlap alján árválkodik olyan címmel, hogy azt gondolhatjuk, csak a szokásos Fidesz-ellenes propagandát olvashatjuk a szokásos hatalmas számokkal. De nem: valaki a G7-nél és/vagy a DemNetnél (amire az Index hivatkozik) valószínűleg befüvezett és kiszámolta...
pestisracok.hu
(Tudom lakájmédia)
A Megyeri-híd is bravúros történet, meg a vörösiszap.