Magyarország ipara

Nem tudom, de én jobban örülnék katonai középiskoláknak vagy kollégiumoknak, ahol a középiskolai tananyag mellett kapnának katonai ismereteket is - koszt, kvártély és a szakirányú továbbtanulás lehetőségét - a fiatalok.
Mondjuk igen,... a sorkötelességnek semmi értelmét nem látom, de beemelni valamit az oktatásba az jó gondolat...

38. Ha beletapostam volna gyermeteg szívedbe írd meg már privátban, hány éves vagy és eddig mire vitted...persze önerőből...?!;)

A Nyuggerrel az oldal egyik legfiatalabb tagjára utaltam, hogy neki vajon mi a véleménye a fiatalokat lekezelő véleményedről.

A gyermeteg lelkem 54 éves és van 3 diplomám, családi házam, autó(i)m, egyetemre járó gyermekeim és tisztes jövedelmem. De ehhez neked semmi közöd, utálom az ilyen rögtön személyeskedésbe csapó faszméregető csávókat. Az hogy neked mid van ott a felvidéken a nagy magyarkodásodon kívül? Nem érdekel, meg ne írdd, leszarom!

• Tetszik
Reactions: fip7
A Nyuggerrel az oldal egyik legfiatalabb tagjára utaltam, hogy neki vajon mi a véleménye a fiatalokat lekezelő véleményedről.

A gyermeteg lelkem 54 éves és van 3 diplomám, családi házam, autó(i)m, egyetemre járó gyermekeim és tisztes jövedelmem. De ehhez neked semmi közöd, utálom az ilyen rögtön személyeskedésbe csapó faszméregető csávókat. Az hogy neked mid van ott a felvidéken a nagy magyarkodásodon kívül? Nem érdekel, meg ne írdd, leszarom!
A "nyuggerel" mint ha nyugdíjasnak tituláltàl vonlna...arra reagáltam, elnézést, és örülök, hogy jól megy sorod... bár láthatóan a diplomáiddal bölcsességet nem szereztél az anyaországban. Kár volt megírnod ;)

A "nyuggerel" mint ha nyugdíjasnak tituláltàl vonlna...arra reagáltam, elnézést, és örülök, hogy jól megy sorod... bár láthatóan a diplomáiddal bölcsességet nem szereztél az anyaországban. Kár volt megírnod ;)

Megírhatnád te is a bölcsességedet megalapozó iskoláidat, bár igazából nem érdekel. Amúgy lehet, hogy a te furcsa szemüvegeden "láthatóan"nem vagyok bölcs, de a te véleményed sehol nem számít, a többieké meg egészen más....

Megírhatnád te is a bölcsességedet megalapozó iskoláidat, bár igazából nem érdekel. Amúgy lehet, hogy a te furcsa szemüvegeden "láthatóan"nem vagyok bölcs, de a te véleményed sehol nem számít, a többieké meg egészen más....
Valóban? :rolleyes:... én kérek elnézést. Fel sem tűnt neked, hogy lényegében Te kötöttél belém...nyilván a korod miatt van. Még1x elnézést, papi. :)

Összecsukható konténerekkel lép az izraeli védelmi piacra egy magyar start-up

Percek alatt szerelés nélkül összecsukható és nyitható konténereket szállít a Continest Technologies Jeruzsálemnek.

Kis-Márton Vidor, a magyar start-up vezérigazgatója azt mondta, a kifejlesztett technológia segítségével a konténer térfogata annak egyötödére csökkenthető, amely nyolcvan százalékos megtakarítást jelent a logisztikai költségekben és a károsanyag-kibocsátásban is. A konténer szinte bármire használható, átmeneti infrastruktúraként tökéletes például nagy tömegrendezvényeken, de ha szükséges katasztrófahelyzetben és hadgyakorlatoknál is használható. A konténerek bérleti költségének legnagyobb részét a szállítási díj teszi ki, de ezek az új, összecsukható konténerek képesek a logisztikai folyamatok racionalizálására.

Az izraeli együttműködés a konténerek mellett az azokhoz kapcsolható környezetbarát vizesblokkok, valamint a napelemes és a ballisztikus rendszerek, illetve a fejlesztés alatt álló specifikus, szállítás utánfutó rendszerek piaci megjelenésére és a közös gyártásra is vonatkozna.

https://www.youtube.com/watch?v=s8pJPfEbiNk&feature=emb_title
http://iho.hu/hir/osszecsukhato-kon...eli-vedelmi-piacra-egy-magyar-start-up-200202

A Váci úti irodafolyosó húzza felfelé a magyar gazdaságot...

Úgy építik az irodaházakat a Váci úton, mintha kötelező lenne. A csupán 5 kilométeres útszakaszon 763 cég van, ahol 47 ezer munkavállaló dolgozik.
Ezek a vállalkozások adják a magyar vállalati GDP 3 százalékát. Ez nem kevés. Összehasonlításképpen: a KSH adatai alapján 2018-ban a magyar vállalatok által előállított hozzáadott érték 4,5 százalékát adta a teljes magyarországi autóipar.

• Tetszik
Reactions: anonim999