Merkava MBT (Izrael)

van mindennek szakolaja ami direkt arra a feladatra a legoptimálisabb. de pánzeröllel (kék) vagy a pirossal minden kiváltható. kb . (néhány helyre e kettő valamilyen arányú keveréke ajánlott) a leora is ugyan úgy igaz kell legyen egyébként. a panzeroil és a piros is egyébként nyugati gyártó terméke.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Ember legyen a talpán, aki nálad el tudja dönteni emoji nélkül, hogy most éppen a tudásod legjavát hozod vagy csak éppen ironizálsz?! :D
Mondj egy olyan hozzászólást amikor én a modern megoldások vagy a drága dolgok ellen vagyok. Kevés olyan ember van a fórumon rajtam kívül, aki minden fronton (a zoknitól az űrrepülőig) kizárólag a modern eszközök mellett érvel még a közepesen modernekkel szeben is.

Mondj egy olyan hozzászólást amikor én a modern megoldások vagy a drága dolgok ellen vagyok. Kevés olyan ember van a fórumon rajtam kívül, aki minden fronton (a zoknitól az űrrepülőig) kizárólag a modern eszközök mellett érvel még a közepesen modernekkel szeben is.
Na te is jó országba születtèl. :D

Cope-Cage-Israel-Armor.jpg

Friss/ropogós/5-napos:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

.
Megelőztél! De már csak azért is!

Egy Hamasz harcos (vagy nem tudom hogy kicsoda) oda szalad egy merkavához es elhelyez rajta egy robbanó szerkezet, elszalad utána még bele lőnek egyet RPG vel. A töltetet ugy nézem hogy pont a APS alatt helyzte ell.
Hát ilyet a Battlefieldben szoktam csinálni :)

Egy Hamasz harcos (vagy nem tudom hogy kicsoda) oda szalad egy merkavához es elhelyez rajta egy robbanó szerkezet, elszalad utána még bele lőnek egyet RPG vel. A töltetet ugy nézem hogy pont a APS alatt helyzte ell.
Hát ilyet a Battlefieldben szoktam csinálni :)

igencsak tökös gyereknek kell lenni a végrehajtáshoz.