Merkava MBT (Izrael)

A képek nagy valószínűséggel 2006-n valahol Libanon déli részén a Hezbollah-l folytatott háború idején készültek,

1603526962_x3wi7dowi8s.jpg

1603527364_wmapyfccxii.jpg

Igen van ilyen verzió is senki sem tud semmi biztosat az izraeli hadsereg nem kommentálta az esetet,hogy hol és mikor sérült meg így a Merkava.
Duma az egész!Ez az új,sikátori hadviselésre optimalizált változat.Igy nem jár úgy a faluban,mint a Tigris a Kelly hóseiben-mikor nem tudta körbeforgatni a tornyot,hogy kilője a Csodabogár Shermanját,mert elakadt a cső a falba (vagy az almafába?-rég láttam a filmet).Látta a páncélos főszemlélő a filmet a retroTV-ben,és gyorsan kifejlesztette a rövidcsövű polisMerkava verziót;)

Duma az egész!Ez az új,sikátori hadviselésre optimalizált változat.Igy nem jár úgy a faluban,mint a Tigris a Kelly hóseiben-mikor nem tudta körbeforgatni a tornyot,hogy kilője a Csodabogár Shermanját,mert elakadt a cső a falba (vagy az almafába?-rég láttam a filmet).Látta a páncélos főszemlélő a filmet a retroTV-ben,és gyorsan kifejlesztette a rövidcsövű polisMerkava verziót;)

Vagy csak a zsidók kipróbálták a lefűrészelt sörétes vadászpuska projektjét egy kicsit nagyobb léptékben:-)

• Tetszik
Reactions: Pogány and Negan
Hoppá:)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Szépen kofolyt belőle az olaj... Szerintem "fel is akadt" a motor picit a turbóba került olajtól. Viszont valószínűleg van erre valami védelem az MTU883-asban.

• Tetszik
Reactions: Pogány and Wilson