Érdekes, hogy mennyire eltérnek ilyen téren a vélemények, még ugyanazé a személyé is néha. Olvastam Simonyi Ottóval egy riportot, amin a Remington 700P-t elemezte, 1MOA körül beszélt és afölött, ami számomra meglepő volt. Ehez képest egy videójában a saját fegyverével (nem a remingtonnal) 400 méterről egy teniszlabda méterű célt egy lövéssel pont a közepén talált el. Az vagy mázli volt, vagy az előző rosszabb lövéseket kivágták, de ott egy 0-0,1 MOA-s szórású lövést láthattam.
Neten sok ilyen témájú videót megnéztem, ami lejött (tolózárasnál), hogy ha mázlid van akkor elsőre (gyárból ahogy kijött) is elkapsz egy nagyon jó fegyvert, ami 0,75-1 MOA-t összehoz, de szinte bármelyiknél ha megoldod a cső szabadon lebegését, meghúzod az alkatrészeket, hogy ne rezegjenek be és műgyantával a cső eleje és az agyazás között tökéletesre összehozod az illesztést (ezek filléres beavatkozások), akkor nagyjából bármelyik minőségi tolózáras fegyvernél összehozható a 0,5 MOA. Ez még gyári, minőségi lőszerrel értendő. Aztán spéci csővel, saját magadnak töltött konzisztens lőszerekkel, amit letesztelsz, hogy melyik a legmegfelelőbb lőpormennyiség és lőszerhozz (bizonyos kereteken belül) a te fegyvered számára, mert minden fegyver különbözik, ott valószínűleg lejössz 0,5 MOA alá.