Mi-28 Havoc (Mil, Szovjetunió)

Ez még nem sokat jelent, sőt igazából lefogadnám, hogy mindenben tekintetben alulmarad nyugati (vagy most már keleti) társaitól.

Megnézném az az önelégült fejedet amikor rád fordul és te halál nyugaton ülsz , hogy nyugi gyerekek ez egy szar orosz cucc .... ... ott fosnád össze magad sok más okoskával együtt

• Tetszik
Reactions: tonyo
Igazából én ezeknek a sisakkijelzőknek nem látom olyan óriási szükségességét olyan gépeken ahol egy embernek csak az a dolga,hogy a fegyverrendszert kezelje.
Egy együléses gépen persze óriási dolog de ahol valaki semmit nem csinál csak a fegyvereket kezeli oda szerintem nem nagyon kel.Éjjellátó ugye sisakkijelző nélkül is van.)

Mi-28NE ,megújult(módosított) exportverzió

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Az( új) fegyvereket kihagytad. Kapott Khrizantema-VM rakétákat és vihet légi bombákat is.

Az( új) fegyvereket kihagytad. Kapott Khrizantema-VM rakétákat és vihet légi bombákat is.
A fegyverzetet megírtad, bár az új Sz-8-as konténereket nem soroltad fel :)

5814141_original.jpg

5814525_original.jpg

5814638_original.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed and Luthero
Én meg azt látom, hogy miután az iraki légierő inkább a nagyobb hatótávolságú és rombolóerejű Sz-13-asokat részesített előnyben a Mi-28NE helikopterein, illetve ezzel egy időben beérkeztek a szíriai orosz tapasztalatok is, az orosz légierő a 2018-as Aviadartsz-on már szintén főleg az Sz-13-as rakétákkal operált, ami előre vetíti, hogy a NIR fegyverzetnél inkább ez lesz az orosz jövő, míg az Sz-8 lassan kikopik. A hasonl kaliberű Zuni rakétákhoz hasonlóan lehet, előbb. vagy utóbb az Sz-13-asokra is megjelenik az irányító fej, habár ezzel ugrik a közel másfél méteres betontörő képesség és inkább a kumulatív fej marad csak meg. Mondjuk az se rossz.