1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mikojan-Gurevics MiG Skat

Diskurzus a(z) 'Pilóta nélküli légi jármûvek (UAV/UCAV)' témában - GrGLy által indítva @ 2013. január 6..

 1. joker

  joker Well-Known Member

  Azt nem tehetem, mivel az oroszoknál minden 2020-ra készül el :)
   
 2. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Csak nekem nem az agyamra ez a 6. generációzás...?
   
 3. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Juj... Azért ilyen primitív játékok színvonala apaján nem akarjuk már felmérni, hogy katonai célhardverek progamozása mennyire megy jó vagy rosszul...

  Az Eagle Dynamics meg pontosan azt mutatja, hogy az isten mentsen meg bárkit az orosz progamozási tudástól. 10+ éve kalapálják a Lock On-tól kezdve és a DCS széria még mindig egy merő bughalom, ami atomerőművön is megfekfekszik egy particle effekttől...
   
 4. joker

  joker Well-Known Member

  Van akinek az 5. generációzás megy az agyára....
   
 5. ruhakupac

  ruhakupac Active Member

  Juj... Azért ilyen primitív játékok színvonala apaján nem akarjuk már felmérni, hogy katonai célhardverek progamozása mennyire megy jó vagy rosszul...

  Az Eagle Dynamics meg pontosan azt mutatja, hogy az isten mentsen meg bárkit az orosz progamozási tudástól. 10+ éve kalapálják a Lock On-tól kezdve és a DCS széria még mindig egy merő bughalom, ami atomerőművön is megfekfekszik egy particle effekttől...</blockquote>

  Foleg azert vicces ez, mert a J10 repulesvezerlo rendszere 8MHz-es celhardverbol all. S persze statikailag instabil es repul is.
  Masreszt meg keves kereskedelmi CPU-t ismerek amelyiknek ott szerepel, hogy birnia kell -7.5G -tol a +9G-ig terjedo erohatasokat, a hokulonbseget es a vibraciot.
   
 6. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Van akinek az 5. generációzás megy az agyára....
  </blockquote>

  Mert azt 5. gen gépnél markáns eltérést jelent az, hogy alacsony észlelhetőségű. A 6. gennel való dobálózáskor mi is az, amitől több vagy jobb lenne egy F-22/F-35-höz képest? Csak azért, mert UAV lesz ne adjunk már neki újabb kategóriát, mert az a bullshit kategória...
   
 7. boki

  boki Well-Known Member

  Egyébként nem értem miért a Mig Skat topicban megy a hozzászólás ehhez a hírhez ?:)
  Ezt az un. 6 generácios gépet a Suchoj cég fejleszti a Pak-fa mintájára , felhasználba a megszerzett technikai ismereteket és kifejlesztett új technologiákat. A gép kb. 20 tonnás lesz. Hol van ettol a Mig Skat ? :)))
   
 8. desertfox

  desertfox New Member

  @molinbalage ez ilyen oroszos bulsit :)

  Szerintem azért lehetne 6. gen gép a gép által vezetet 5. gen gép mert olyan G terheléses manővereket tud vágrehajtani amiket az emberi szervezet nem képes elviselni , és azzal azért már újabb Generációhoz érkeztünk ami megint verhetetlen :) ha "90" fokos manőver hajt végre és rakátáknál forudlokat tud simán tenni.
   
 9. sidewinder1

  sidewinder1 New Member

  "Az Eagle Dynamics meg pontosan azt mutatja, hogy az isten mentsen meg bárkit az orosz progamozási tudástól. 10+ éve kalapálják a Lock On-tól kezdve és a DCS széria még mindig egy merő bughalom, ami atomerőművön is megfekfekszik egy particle effekttől... "

  Ettől még például a világ legjobb vírusírtó programját a Kaspersky csinálja,és ők is oroszok.A legtöbb 100%-os szakmai értékelést minden évben az ő programjuk kapja.Ezen kívül olyan jelentéktelen cégek bízzák rá a teljes körű informatikai védelmet az oroszokra,mint mondjuk a Ferrari,beleértve az F1-es csapatot is.Ez azért szerintem nem azt jelenti,hogy szarok lennének.
  Az ED egy másik téma,ők sem,hülyék,csak még mindig leszarják a civil felhasználókat. Ha olyan balfaszok lennének,hogy "Isten mentsen bárkit az orosz programozási tudástól",akkor nem hiszem,hogy az USA nemzeti gárda őket kéri fel az A-10C szimulátor kifejlesztésére. Márpedig őket kérte,és annak a civilek számára megfelelően leépített(titkos rendszerek modellezésének kiszedése) változatát lehet kapni a boltban DCS:A-10C néven. Az orosz és amerikai katonai megrendelésekből sokszorosa pénzük van,mint amit civil vonalon össze tudnának kaparni. Ezért még valamennyire mindig szarnak a civil felhasználó sirámaira,bár talán kevésbé mint eddig. A katonák gépein elfut,a civil meg vesz jobbat,ha tud. Ennyi. Az ED-et ne úgy nézd mint egy átlag játékfejlesztő céget,ami kizárólag a civilekből él. Mert nem egy átlag játékfejlesztő cég,és főként a katonákból él.
   
 10. bartinieffektus

  bartinieffektus Well-Known Member

  Az oroszok a harmadik legnagyobb software exportalo orszag a vilagon. Abban kulomboznek az indiaiaktol meg a kinaiaktol , hogy ok nem csak szolgaltatast , hanem teljessen kesz termekeket allitanak elo. Rengeteg tudomanyos softwaret keszitenek. Meg Magyarorszagon is vannak fejleszto kozpontjaik. Par ceg , ami hirtelen az eszembe jut , es rohadt hasznos softwareket keszitettek a tudomanyos vilagnak : Novel, Luxsoft, Kaspersky lab, Paragon Software , Transas, ABBYY, Sirit dsp ,Ascon

  Raadasul a termekeiket naponta hasznaljuk. Akkor a Total es a Norton commander-t meg sem emlitettem
   
 11. boki

  boki Well-Known Member

  Én még hozzátenném, hogy az orosz kozépiskolások és foiskolások minden évben a nemzetkozi programozási világversenyeken (olimpiákon) az elso három kozott végeznek...
  Az orosz foiskolákon végzett programozok fele (merem állítani, hogy a legjobbak)kulfoldre megy dolgozni , olyan keresettek .....
  Ez tény.
   
 12. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  És mitől tudna....? Attól, mert nincs pilóta, ehhez meg kell teremteni a szükséges felhajtóerőt és talán a tolóerő sem ártana. Rohadtul nem azt látom egyik UAV-nél sem, hogy lenne tolóerő vagy feljható erő tartalék ehhez.
   
 13. wolfram

  wolfram Well-Known Member

  Úgy tűnik, az oroszok nem akarnak lemaradni az amcsiktól (nagyotmondásban). :DD Hatodik generációs, mi? De mondja már meg valaki, mitől lesz hatodik generációs egy gép? Persze attól még fejleszthetnek, de ez így önmagában a világon semmit sem jelent, pusztán lózung.
   
 14. Kuruc71

  Kuruc71 New Member

  Megy egy teljeserteku 5. GEN gepre sem futja a tudasukbol csak amolyan oszver szeru valamire mint a PAK FA . Mar pedig a 6. GEN egy az 5.GEN re epulo gep lenne.

  Egyaltalan tisztazott mar mit hivnak az oroszok 6. GEN nek mert lehet teljesen masrol beszelunk.


  Programozas !


  Egyertelmuen az elvonalban vannak az orosz programozok a civil szferaban. A katonai teruleten a budos eletben nem engedik be oket max amolyan "brain testing" szinten az az adnak nekik egy olyan feladatot amin lemerik hol tartanak hogy gondolkonak . De elo rendszerbe nem fognak beleszolni az tuti.

  Az orosz katonai allami szfera keptelen megfizetni a minosegi munkaerot igy az nem is nagyon jelenik meg nalla. Ha meg megis akkor meg az csak reszegysegekre lesz kihatassal .

  A hardver iparuk is nulla gyakorlatilag ami azert meghatarozza vagy inkabb behatarolja a szoftver kepessegeit is ami futna majd rajta.

  Abszulote nem lebecsulni oket de tul sem dimenzionalni.
   

Ezen oldal megosztása