MiG-27 Flogger -D , -J (Mikojan-Gurjevics)

Az utolsó képen mit húz maga után a gép a pótvezérsíknál?

Semmi komoly... :)

<i>"A MiG-27M "Bahadur" of No. 22 Sqn 'Swifts' towing the 'IRON FIST-13' banner (note cable attached to ventral fin) to mark the start of exercise Iron Fist 2013 at the Pokhran range. This exercise was formerly known as 'Vayu Shakti."</i>

Bocsánat! Itt hamvadjak el, kétszer is átnéztem a toapikcsoaportot, és nem vettem észre!

0619269.jpg

0610557.jpg

Ma India nyugati részén lezuhant az indiai légiero egyik Mig-27 gépe. A pilóta katapultált és kórházba szállították. A gép viszont lakott teruletre zuhant , ahol két ember életét vesztette.

Az új (2015/20) Hírhalomban a MiG-27 balesethez mellékelt fotó a képaláírás ellenére nagyon nem stimmel, mert egy MiG-21 függőleges vezérsíkját ábrázolja. Neten utánanézve fél perc alatt kiderült, hogy ezzel a lajstrommal egy MiG-21MF-et lőtt le a pakisztáni légvédelem 1999 május 27.-én, a pilótája sajnos meghalt.

Lezuhant Indiában egy Mig-27 a felszállás után kb 15 percre. A pilótának sikerult katapultálnia.

Rádzsasztán államban ma reggel lezuhant az Indiai légierő egyik Mig-27 gépe. Pilóta sikeresen katapultált.

P2DaYkE6uq8.jpg

znYYWcUHgGg.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed