Hol...?
Vannak kevésbé kiterhelt időszakok és vannak nagyon leterheltek is. Volt, hogy 4 hónapig egy betűt nem írtam a összhefoglalóhoz se cégnél se otthon..
Most sikerült olyan 2,5 hónap alatt kb. 100 oldalt hozzáírni és újraírni stiliszikai okok miatt kb. az első 80 oldalt, ami egyben némi tartalomváltozást is hozott magával, ahol már annyira tömören akartam írni, hogy elveszett a lényeg. Igen, ennek egy részét meló közben csináltam. Utoljára meg kb. 1-1,5 éve volt időm erre... Szóval, ha nem lett volna ez, akkor kb. jövőre jönne ki az egész... Nyelvtanilag az eddigi kb. 350 oldalból még át kell írni vagy 200-at...
Az, hogy ki mire szánja az idejét az is egy dolog, mert nagyon nem csak ebből áll az életem, bár egyesek jelek szerint mást gondolnak...
Az otthoni szabadidő elég kis részét szánom már csak erre, mert mások a prioritások, de ez magánélet, úgyhogy ezt kérlek ne firtassuk...
Ahhoz képest, hogy egyesek 10-20 ezer kommetet toltak be úgy, hogy évekkel utánam regeltek... Nekem a kommentjeim nagy része még régről való...
https://forum.htka.hu/members/
Nem tűnt fel, hogy egyes napokat leszámítva gyak. nem is kommnetelek, kivéve ha akkora hülxeséget látok, hogy lecserélni egy fegyvernemet egy másikra...?
Akkor is azért válaszolok, mert a válaszok egy része néha kivehető és min. átírható a műbemből, vagy eleve bele szántam. Persze át kell formázni, de a gerinc így megvan.