Militavia és a HTKA

Status
Not open for further replies.
Engem cseppet sem zavarna az sem, ha több mint 500. ;)
A kérésd a végén teljesülni fog. 2-3 hónapja azon izmoztam, hogy legyen 400 oldalon belül. Most van 460 oldalon úgy, hogy még az Sz-300 végét zárogatom le, AVR sehol, csapatlégvédelem sincs befejezve. Erre jönne rá legalább néhány konfliktusban a SAM-ek elemzése, a légi háborúkat a végén szinte teljesen ki kell hagynom, egyszerűen túl nagy témák. Még, ha törlök pár régi dolgot, akkor is azt látom most, hogy ez 500 oldal felett lesz valamivel...

• Tetszik
Reactions: arbalest
A kérésd a végén teljesülni fog. 2-3 hónapja azon izmoztam, hogy legyen 400 oldalon belül. Most van 460 oldalon úgy, hogy még az Sz-300 végét zárogatom le, AVR sehol, csapatlégvédelem sincs befejezve. Erre jönne rá legalább néhány konfliktusban a SAM-ek elemzése, a légi háborúkat a végén szinte teljesen ki kell hagynom, egyszerűen túl nagy témák. Még, ha törlök pár régi dolgot, akkor is azt látom most, hogy ez 500 oldal felett lesz valamivel...
Ez mind érték, nem szabad törölni semmit. Nyugodtan lehet 800 oldal is ha bírod :D

Ez mind érték, nem szabad törölni semmit. Nyugodtan lehet 800 oldal is ha bírod :D
Most 482 oldal a terjedelem úgy, hogy a SAM rész még mindig nincs lezárva (se naval, se csapatlégvédelem). A korábban írt részek fogalmazásmódja és nyeltvana botrányosnak az utoljára írt 100 oldalhoz, ezért most átfésülöm és újraírom ezeket a részeket is. Ordító eltérés lesz a mostani változathoz képest ezen a téren is.

Én most azt mondom, hogy isteni csoda lenne, ha 550 oldal alatt végetérne az írás. Viszont nyár közepére nem készül el, sanszosan a végére sem... Messze túlnötte azt a tartalmat, amit még 4 hónapja is bele akartam tenni.

Most 482 oldal a terjedelem úgy, hogy a SAM rész még mindig nincs lezárva (se naval, se csapatlégvédelem). A korábban írt részek fogalmazásmódja és nyeltvana botrányosnak az utoljára írt 100 oldalhoz, ezért most átfésülöm és újraírom ezeket a részeket is. Ordító eltérés lesz a mostani változathoz képest ezen a téren is.

Én most azt mondom, hogy isteni csoda lenne, ha 550 oldal alatt végetérne az írás. Viszont nyár közepére nem készül el, sanszosan a végére sem... Messze túlnötte azt a tartalmat, amit még 4 hónapja is bele akartam tenni.
Én még csak 400 oldalnál tartok :):oops:

Én még csak 400 oldalnál tartok :):oops:
Az, amit neked adtam, annak első 100 oldal is elavult már. Ha most elolvasnád újra, helyenként rá sem ismernél, annyira át lett fogalmazva, hogy még jobban érthető legyen, na meg magasabb színvonalú lett a szöveg.

Az, amit neked adtam, annak első 100 oldal is elavult már. Ha most elolvasnád újra, helyenként rá sem ismernél, annyira át lett fogalmazva, hogy még jobban érthető legyen, na meg magasabb színvonalú lett a szöveg.
Küldjek cserébe egy szintén elavult képet? :)

Holnap lehet, hogy felteszek egy rövid előzénetet, hogy össze lehessen vetni a fejlődést a mostani változattal. ;)

Aki soha nem tanult oroszt, annak gépelgetni is nehéz a karaktereket. Igen, az adatok nagy része azért sejthető, hogy micsoda, de akkor ezzel a lendülettel innentől fogva írhatnám angol nyelven az összes művemet is, úgy kb. egy nagyságrenddel több ember olvasná kint. Ki olvasna el egy 500 oldalas angol anyagot az itteniek közül, ha úgy készülne a HT összefoglaló?
Aki soha nem tanult oroszt, az kezdjen el oroszt tanulni :D Tanulni nem bűn.
Ki olvassa el az itteniek közül az 500 oldalas magyar nyelvű doksidat?

Én mindenképp elfogom olvasni - még ha nem is tanulok meg jegyzek meg belőle annyit, amennyi Molni szerint kívánatos lenne:(

• Tetszik
Reactions: fip7
Nem tudom, majd kiderül. Nagyok sokaknak ajánlott lenne...
Orosz próbáltam tanulni egy évig. Nem nagyon ment.
Én csak egy 462 oldalas változatát olvastam :oops:
A végleges változat alapján egyes részekre rá sem fogsz ismerni. ;)

• Tetszik
Reactions: vilmoci
Egyébként a nagy projekt az lenne, hogy le kellene fordítani angolra, mert ez angolul is olyan anyag, ami páratlan. Nyomokban sincs a neten ennyire összerakott anyag. Ekkora szöveget egyedül, ha napi egy oldalt fordítanék, akkor is 1,5 év alatt csinálnék meg...

Egyébként a nagy projekt az lenne, hogy le kellene fordítani angolra, mert ez angolul is olyan anyag, ami páratlan. Nyomokban sincs a neten ennyire összerakott anyag. Ekkora szöveget egyedül, ha napi egy oldalt fordítanék, akkor is 1,5 év alatt csinálnék meg...
...hát, így jártunk! Ha egy áramlástani mérnököt alkalmaz a MOL..!;)

Nem a MOL-nál dolgozom. Nem értem, hogy mire célzol a többi résszel.
Az utolsó információm szerint..!?
Ha, ennyi időd van a hobbidra? Hát...! (és nem sértésnek szántam!)
Nem titok, hogy már nyugdíjas vagyok, de nekem nincs annyi időm, hogy egész nap a monitor előtt üljek és más topikokban is a saját véleményemet védjem, mint Te aktív létedre! Tanultam emberi lélektant, magánban megbeszélhetjük, ha akarod!;)

Status
Not open for further replies.