Minden ami Francia hadsereg

en3v0os5vo38jpq2junb.jpg
Két fehèr ás. Egy fekete meg nèzi....
Ez mindent elmond.

Két fehèr ás. Egy fekete meg nèzi....
Ez mindent elmond.
Egèszen pontosan egy Ecuadori latino és egy Algériai ás mert nekik kellett ásniuk míg a többiek biztosítottak, ugyanis nem a gyakorlótéren történt az eset. Itt nemigen van helye a fajelméleteknek;)

- Chaque légionnaire est ton frère d'arme, quelle que soit sa nationalité, sa race, sa religion. Tu lui manifestes toujours la solidarité étroite qui doit unir les membres d'une même famille.

Egèszen pontosan egy Ecuadori latino és egy Algériai ás mert nekik kellett ásniuk míg a többiek biztosítottak, ugyanis nem a gyakorlótéren történt az eset. Itt nemigen van helye a fajelméleteknek;)

- Chaque légionnaire est ton frère d'arme, quelle que soit sa nationalité, sa race, sa religion. Tu lui manifestes toujours la solidarité étroite qui doit unir les membres d'une même famille.

Mondjuk a páncél csak akkor ér valamit ha be van csukva az ajtó...

A sofőr éppen ás és egy szakasz volt 360° ban körülötte. A VAB pedig üres volt. A terület nem csatatér hanem egy "elvileg" tiszta falu szóval miért ne

Nekünk mindig kötelező becsukni a páncélozott járművek ajtaját.

Még ha el is vagy akadva és ástok? Ki-be ugrálni felszerelve, 40 fokban ha még az ajtó is csukva van az idø és energia pazarlás.Így gyorsabb.
Nem az ajtónyitáson múlik.Gondolj bele a páncél nem csak az embereket védi hanem a gépet is.

Persze vitatkozhatunk azon,hogy mi a fontosabb a csak nincs értelme!Nálunk ez a drill nálatok nem.

Igen igazad van. És nem én voltam a szakasz pk. Bár én is így csináltam volna. A gyorsaság fontosabb volt ezúttal mint a biztonság

Olyasmi nem lehetséges, hogy a parancsnok döntési körében van, hogy milyen megoldást választ az adott taktikai helyzetnek megfelelően?

Olyasmi nem lehetséges, hogy a parancsnok döntési körében van, hogy milyen megoldást választ az adott taktikai helyzetnek megfelelően?

A parancsnok azt csinál amit akar ezért ő a parancsnok.Ha azt adja parancsba,hogy ne kiássátok hanem temessétek be akkor azt csinálják.

VAB TOP Svéd gyàrtàsu tàvirànyitàsos toronnyal ami igény szerint felszerelheto akàr automata grànàtvetovel is. Komoly hokameràja is van
eq07hb34ymuhd0j7rva4.jpg

• Tetszik
Reactions: endre