Szerintem ugyanúgy fognak a kikötőben rohadni, mint a HTMS Chakri Naruebet, amely a dicsó thai haditengerészet hordozója 6 AV-8 (Matador) géppel, amelyek valószínűleg üzemképtelenek és 6 S70B SeaHawk-al. Utoljára 2010-2011-ben mozgott, előtte meg 2005-ben.
Nem értenek az arabok bonyolultabb hajóosztályok üzemeltetéséhez, ehhez meg pláne nincs meg a hátországuk. Azt tudják, hogy minden sz*r hibával a gallokhoz hajóznak, ha éppen üzemképesek.
A másik, hogy van ezeknek a hajóknak személyzetigénye. (+ a félszáz Kamovnak) azért ezeket kiképezni sem lesz rövid idő, meg olcsó. Igaz Egyiptom üzemeltet, F-16-ost, meg más korszerű technikát is, de ott van egy USA által kiképzett generáció maradványa, meg nem tudom, de lehet, hogy azóta is vannak amerikai tanácsadók, USA-ban kiképzés stb.
Tengerészeti oldalon 4 Perry osztályú , 2 Knox osztályú (USA) fregatt, 1 francia lopakodó fregatt (nem tudom már szolgálatban van-e, egy orosz Koni osztályú fregatt és egy kínai fregatt van,3 orosz 800 tonnás partaszálló hajójuk is van tehát van ugyan kisebb hajókra tapasztalat, de a legnagyobb hajó a francia is 6000 tonnás, ezek meg 24000 tonnás dögök.. Ezzel az üzlettel a franciák jártak jól, és a Kamovokkal meg az oroszok..