Molni,most akkor a mai 76-127mm-es hajólövegek a mérce,vagy a 70évvel korábbi 406mm-es?Már megint a B17est hasonlitod az F16block60 képpességeihez.......Ejnye-bejnye,irgum-burgum
ÉN nem vagyok tüzértiszt, azonban tudok pld olyan tényt, hogy a Panzerhaubitze 2000 tornyát kipróbálta a német haditengerészet, lövegtoronyként és rájöttek, hogy stabilizátor hiányában nem használható. Gondolom a mostani hajók lövegei is stabilizáltak, nem úgy mint a 2. vh-s hajóké, tehát a hullámok, időjárás és a cél mozgásának ellenére valószínüleg sokkal jobb találati valószínűségük van, mint a világháborúban. A harckocsik sem állva tüzelnek már mint a német Tigrisek, hanem a lövegstabilizátor használatával menet közben is tudnak pontos(sab) lövéseket leadni. Persze ez függ a stabilizátor hatásától is.
French Navy (Marine Nationale) Mistral-class LHD "Dixmude" and La Fayette-class frigate "La Fayette" will sail around the world and through the Indo-Pacific...
French Navy (Marine Nationale) Mistral-class LHD "Dixmude" and La Fayette-class frigate "La Fayette" will sail around the world and through the Indo-Pacific...
A francia haditengerészetet február 8-án világkörüli útra indul, melynek neve " Jeanne d'Arc 2023" két hajóval: FS Dixmude (L9015) és FR FS La Fayette (F710).
A tervek szerint 12 kikötőt látogatnak meg. Becsült időtartam - 155 nap.