M
molnibalage
Guest
Bele akartam írni, de olyan kis valószínűségek láttam, hogy kihagytam. Utólag most már nem tudom asszem módosítani.Diszkrimináció, PC-t miért ne lehetne TV-re kötni?![]()
Bele akartam írni, de olyan kis valószínűségek láttam, hogy kihagytam. Utólag most már nem tudom asszem módosítani.Diszkrimináció, PC-t miért ne lehetne TV-re kötni?![]()
Bele akartam írni, de olyan kis valószínűségek láttam, hogy kihagytam. Utólag most már nem tudom asszem módosítani.

Munkában LG Cinema3D TV (DM2752), TV-nek kicsi,...monitornak nagyNem tudom, hogy a potenciális kitöltők közül ki használ még TV-t monitornak, de én például pont igen...![]()
de kell ha látványterveken dolgozom...Nekem egy db van a nappaliban(meg egy monitortv, de azt csak monitorként használom), gyakorlatilag háttérzajként szokott menni, mellette zenét hallgatok, filmezek, 15 cikket olvasok meg chetelek 5 emberrel. Káosz.
Igazság szerint néha szoktam elkapni egy-egy érdekes természetfilmet vagy sportműsort, esetleg valami régebbi filmet(Pofa be! vagy Spencer-Hill klasszikusok), de idegbajt kapok a reklámoktól, szóval legtöbbször hagyom a fenébe. 
Én is egy 50"-es tvt használok "monitorként". Mondjuk 95%ban Minimax megy online!Nem tudom, hogy a potenciális kitöltők közül ki használ még TV-t monitornak, de én például pont igen...![]()

Egy ilyen kérdés hogy jut az ember eszébe?

Kettőt találhatsz.Egy ilyen kérdés hogy jut az ember eszébe?![]()

Kiakadtál, hogy asszony a 30ik pár cipőt akarja megvenni. És igen új cipőhöz új táska is kell.Kettőt találhatsz.![]()

Közel sem ennyire súlyos a helyzet, de igen, reggel szép kupacot láttam.Kiakadtál, hogy asszony a 30ik pár cipőt akarja megvenni. És igen új cipőhöz új táska is kell.![]()
Nekem 5 van. Papucs, téli és nyári cipő, egy gumicsizma meg egy munkavédelmi baki.Önkormányzati képviselőként - még módositottunk/szigoritottunk is, úgyhogy - nekem mindenféleképp példát kell mutatnom

És tényleg. Sajnos nemÚj szavazás, egy nagyon egyszerű kérdéssel.
http://www.easypolls.net/poll.html?p=5d9af33ae4b00d4af40b9d9c

Vagy a tetoválást az alkarján.Aki nemmel szavazott olvassa el a dögcéduláját!![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..