Nagy Szavazó topik

• Téma indítója Téma indítója molnibalage
  • Indítva Indítva

Szoktál a HTKA fórumon régi hozzászólásokat olvasni?

• Igen, mert sok érdekes információ van a topikokban.

Votes: 26 74,3%
  • Nem, mert csak az aktuális dolgok érdekelnek.

Votes: 9 25,7%

• Összes szavazó
    35
  • Lezárt szavazás .
Új szavazás.
http://www.easypolls.net/poll.html?p=5ed61954e4b0bce6c9354b0c

A múlt heti szavazás eredménye.
6xuICQX.png

jah nem, ez más.

nem tetszett a hangneme az üzemvezető asszonynak, ezért véletlenül elküldtem a kurva anyjába :D

En anno azt mondtam neki hogy kapja be..

valami hulyesegert engem kiabalt le, es meg semmi kozzom sem vot az egeszhez. utana mondta a tobbinek hogy igazam vot, de nagyon szemtelen vok.

nem rugtak ki, atkultek a leszarabb munkara. volt valami 4-6 het munka a takaritoknal, nem emlekszem mar pontosan :D

• Tetszik
Reactions: Galthran
En anno azt mondtam neki hogy kapja be..

valami hulyesegert engem kiabalt le, es meg semmi kozzom sem vot az egeszhez. utana mondta a tobbinek hogy igazam vot, de nagyon szemtelen vok.

nem rugtak ki, atkultek a leszarabb munkara. volt valami 4-6 het munka a takaritoknal, nem emlekszem mar pontosan :D
Tipikus... Tokkal vonoval. De jol tetted, nekem is ez lesz a vesztem mert mar kb mindenkit elkuldtem en is az anyjaba vendegmunkastol az uzemvezetoig. Tul fogom fesziteni a hurt ugy erzem.

• Tetszik
Reactions: Galthran
Tipikus... Tokkal vonoval. De jol tetted, nekem is ez lesz a vesztem mert mar kb mindenkit elkuldtem en is az anyjaba vendegmunkastol az uzemvezetoig. Tul fogom fesziteni a hurt ugy erzem.

Az kiveteles eset volt. Nem szeretem amikor valaki letamad valamiert amit nem csinaltam. Meg fiatalabb is voltam. Mostma amikor jonnek h valaki hibazot azt mondom ottvan ez meg az beszeljek meg veluk ne velem. Ako monda fonok ez nem ovoda h masra mutatunk. En meg mondon persze, epp azert felejen mindenki azert amit csinal. Nemerdekel.
Majd ha elkurok vmit akor majd beszelunk rola. Nekem is kivan a fa.z a munkan, de mostma egyszeruen nem erdekel, nem erdemes veszekedni senkivel. Ugyis az emberek 80% hiaba beszelni akarmit, vagy tul hulye vagy lusta vagy ontelt f.sz hogy erjen a szo valamit is.