Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nekem tetszikCsak egy gyors véleményezés, szavazás nélkül.
Ez inkább igen, vagy inkább nem kinézetre?
![]()
Csak egy gyors véleményezés, szavazás nélkül.
![]()
Igen, meg logo.nekem tetszik
youtube csatorna avatar lesz?
Csak akkor elveszik a jelentése, nem ugrik ki két szó. Bár ki tudja.Felirat legyen csupa nagybetű
Igen, meg logo.
Csak akkor elveszik a jelentése, nem ugrik ki két szó. Bár ki tudja.
Tehetsz közéje pici szóközt. Meg erősebb kontraszt kell, talán fehér színnel.
Nekem tetszik.Igen, meg logo.
Csak akkor elveszik a jelentése, nem ugrik ki két szó. Bár ki tudja.
![]()
Csak egy gyors véleményezés, szavazás nélkül.
![]()
Ó, bakker.Az a baj a névvel, hogy már van egy ilyen nevű, népszerű katonai oldal.
Nagyon szép logó!![]()
Nekem az alsó jobban tetszik.
Hát, eddig kb. 2/3-1/3 a teljes fehér állapotra minden visszajelzés számolva.Jobb az alsó, nem olyan egysíkú sápadt az összhatása. Esetleg az F-16-ot is lehetne színezni valami narancs-színnel vagy bíbor-lilával, ami jobban kiugrik a zöld háttérből.
Ez tetszik!Hát, eddig kb. 2/3-1/3 a teljes fehér állapotra minden visszajelzés számolva.
Az F-16 a színesben kék szerű lenne. A kék-vörös szín utalna az oldalakra. Csak a nagyon erős vörös-fekete nagyon szembántó egyeseknek
Kékebb F-16 és kevésbé vörös szovjet cuccok.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..