Ráadásul tesztre sem ők kapják meg legelőször.Még mindig csak tesztelés van...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ráadásul tesztre sem ők kapják meg legelőször.Még mindig csak tesztelés van...
Hát már tavaj elvileg lementek a tesztek.A 101-es légideszant hadosztály kapja meg az első 6.8-as gépfegyvereket.
A jövőt nem lehet feltartóztatni.
https://www.armyrecognition.com/def..._new_6.8mm_next_generation_squad_weapons.html
![]()
Nekem a 82. hadosztály rémlik, de a Ranger ezrednek biztosan van.Hát már tavaj elvileg lementek a tesztek.
Ès valami hegyi hadosztaj vagy mi már akkor kapott a fegyverekből elsőnek.
Majd idővel eljutnak a 7.62x39 mm-ig.A 101-es légideszant hadosztály kapja meg az első 6.8-as gépfegyvereket.
https://www.armyrecognition.com/def..._new_6.8mm_next_generation_squad_weapons.html
![]()
Hirtelen azt hittem, hogy banánokat tartanak a kezükbenA 101-es légideszant hadosztály kapja meg az első 6.8-as gépfegyvereket.
![]()
Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez egy siseres elképzelés lesz.
Még nem mondhatjuk ezt róla, hisz csak a csapatpróba zajlik.Hát, mert nem is az...
Nekem elsősorban a tölténnyel van bajom. Nem látom létjogosultságát az erősabb és nagyobb tölténynek.Még nem mondhatjuk ezt róla, hisz csak a csapatpróba zajlik.
Soha nem akarták igazan a köztes lőszert, nem véletlen lett a 7,62×51 is puskalőszer, holott köztesnek indult...Nekem elsősorban a tölténnyel van bajom. Nem látom létjogosultságát az erősabb és nagyobb tölténynek.
Minek? Mit oldanak meg vele?
"After the tests, one of the rangers from the 75th Regiment said that he was used to the M249 and felt it was faster, but the NGSW-AR made it more lethal. Some soldiers were critical of the new generation weapon. However, after discovering its potential during long-range combat, they changed their minds.Elhasalt a teszteken a cucc...
![]()
NGSW Weapons Has Received Negative Assessments
The promising American NGSW weapon system based on the M7 rifle and M250 machine gun in a new caliber received poor ratings during army tests.mil.in.ua
Akad még javítani való az optikán túl is:"After the tests, one of the rangers from the 75th Regiment said that he was used to the M249 and felt it was faster, but the NGSW-AR made it more lethal. Some soldiers were critical of the new generation weapon. However, after discovering its potential during long-range combat, they changed their minds.
“When we first started the LUT, I was strongly against the NGSW-R. I was used to the M4 as it was lighter, I was used to the recoil, the shooting, everything the M4 has to offer. But when we went through the LUT with the NGSW-R, I saw the capabilities it provides to an infantryman, especially at longer range,” said Alpha’s Staff Sergeant Ivan Alvarez."
Az optika hasalt el, magával a fegyverrel nincs baj.
Majd kijavítják.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..