Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem. Több képet is láttam már róla, csak nem fészbúk megjelenést még nem így nem linköltem.Ez nem cgi? Kicsit furán néz ki.
Mock upEz nem cgi? Kicsit furán néz ki.
Vajon miért viszik be tréleren egy kertesház garázsába?!
De ez most valami másolat vagy scale model vagy mi?Mock up
Azt hiszem, ez ugyanaz a skála másolatDe ez most valami másolat vagy scale model vagy mi?
Ezt értem, csak miért? Van valami együttműködés a Rheinmetall-al erre a platformra valö integrációra?Azt hiszem, ez ugyanaz a skála másolat
Információt nem adtak, de valószínű, hogy Pindad és Rheinmetall tárgyalásokat kezdtek. De ez az integráció kiborultnak tűnik.Ezt értem, csak miért? Van valami együttműködés a Rheinmetall-al erre a platformra valö integrációra?
Whats the story behind the mock up?
kiborult? Hogy érted?Információt nem adtak, de valószínű, hogy Pindad és Rheinmetall tárgyalásokat kezdtek. De ez az integráció kiborultnak tűnik.
Azokra gondoltam, akik az integrációt végezték. Nézd meg ezt a járművet. Undorítónak tűnikkiborult? Hogy érted?
Erre az alvázra tényleg túl nagynak tűnik ez a torony, bár lehet hogy elbírja - legfeljebb egy sorozat után kicsit kileng.Azokra gondoltam, akik az integrációt végezték. Nézd meg ezt a járművet. Undorítónak tűnik
Ezt értem, csak miért? Van valami együttműködés a Rheinmetall-al erre a platformra valö integrációra?
Whats the story behind the mock up?
Előbb a PULS, most meg a Skyranger?!?
EXPAL will participate in the manufacture of the new Skyranger, presented to the Spanish army
Amire akarják, arra van! Pl. Vodafone felvásárlásra most is akad lé....Mi azért nem lépünk mert nincsen pénzünk , ennyi!
nemMi azért nem lépünk mert nincsen pénzünk , ennyi!
Mi azért nem lépünk mert nincsen pénzünk , ennyi!
Hungary might become the launch customer
"Should a contract be signed before the end of summer 2022, Rheinmetall states that a demonstrator will be delivered in 2-years time, an initial operational capability being planned for late 2025-early 2026, although what exactly IOC means for Hungary remains classified."
A Vodafone nem költségvetési kiadás. Banki hitelből menne és még 1 fillért nem költöttek rá.Amire akarják, arra van! Pl. Vodafone felvásárlásra most is akad lé....
Amúgy is évek múlva kellene kifizetni...
Tömböl szerinte ugye a Mistral integrációt várjuk...a francikkal nem könnyű állítólag...