M
molnibalage
Guest
Engem ez a komment több dologban győzött meg...Hát, engem nem győzött meg. 5 skulóval lőtt le egy drónt, amiről ráadásul előre tudott. Aztán meg mi az a lapított skuló?
- Azokat a célokat, amit lelőtt 5 db lövedékkel, azt az összes többi nem airburs/AHEAD lőszeres jármű kb. soha nem találna el, csak irtó véletlenül. Ezt elmagyaráztam, meg is mutattam már egy kis spoilerben. Videón is láthattad és ki i számolva. Tehát tudatlan vagy.
- 5 db lövés légvédelmi eszköznél ez olyan alacsony lövés szám, hogy beszarás. Kb. értelmezhetetlen. Nem is tudom, hogy egyáltalán bárki adna le bármire ilyen kevés lövést, mert a találat esélye 0 lenne. Te meg azon pattogsz, hogy 5 lövéssel szedte le? A Silka tudod mennyiből tudná az a legkisebb gömb drónt 500 méterről? Hát, úgy soha. 200 leadott lövésből idealizáltan az egy találat esélye 50% alatt van és ebben ez is benne van, ha éppen csak a drón lábát lövi el, amit túlél a drón. A drón meg majd biztos megteszi a szívességet, hogy egy több sec-es tűzcsapás után majd egy helyben marad.
- A kis álló drónt az első lövés is elcsapta. A többi már csak bónuszpálya volt. Tehát nem csak tudatlan vagy, de vaksi is.
- Ott van a kép a 2 km-re letett AGM-65-ről. Na azt a Silka kb. végtelen számú lövésből találná el. Nem viccelek, a végtelen felé tart. Majd kiszámolom, de ez a cucc kb. úgy 12-14 lövésből 90% felett csapná el. 2 km-ről. Itt voltál másodszor vak.
- A tudott, hogy jön rész az nettó buta észrevétel, mert minden csapatlégvédelem így működik. Vagy van saját felderítő radarja is, mint az Osza és a Tor-nak, de mellette kapja AVR-en az adatot. Ilyen pl. az ős Crotale, ahol a kereső radar és a rakétás jármű külön van. Szükség / vész esetén a Silka is tudott a saját tűzvezető radarjával keresni, ahogy erre képes lenne sanszosan a Skyranger is. Csak ez szuicid, mert nem kéne lassan folyamatosan kisugározni, ha nem akar tüzelni.
Minden SAM/AAA úgy működik, hogy tudja, hogy jön a cél, mert vagy a saját felderítő radar vagy AVR-en adatot kap.
Semmit nem értettél meg a HTÖ-ből vagy csesztél elolvasni. Tehát vagy lusta vagy buta vagy, mert párszor már el lett magyarázva, de úgy látszik nem vagy erre fogékony.
Kíváncsi vagyok, hogy a légvédelmis cikket el fogod-e olvasni és megérted-e majd...
Előtted van egy forradalmi dolog, ami nagyobb szám, mint a 3. és 4. gen vadászgép átmenet és egy ennyire ostoba kommenttel sikerült ezt lereagálni.
Kemény, mint kád széle...