Ezen besírtam.Hát a kutya simán melléd harapna éjszaka ! LOL
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezen besírtam.Hát a kutya simán melléd harapna éjszaka ! LOL
A mellkasi traktus túlterhelését határozottan jelzi a gerinc deformációja, amely a hátsó ütközőzóna kitüremkedését eredményezi. Tépi is a haját rendesen.
Ezen én is besírtam!Huuuuulye, azonnal lementem hidba!
„kb annyira hasonlít egymáshoz,mint a fecsegve ringó fecske meg a recsegve fingó kecske“
Koszi @Sniper!
Huuuuulye, azonnal lementem hidba!
„kb annyira hasonlít egymáshoz,mint a fecsegve ringó fecske meg a recsegve fingó kecske“
Koszi @Sniper!
Kecsesen ringó fenekecske.Kecsesen ringó fecske.
A kecsesen ringó....amúgy ugyan olyan büdöset szarik mint te fenekecske?Kecsesen ringó fenekecske.
Az gáz, hogy a tagság egy jelentős részéről tudom, hogy milyen jellegű reakciói lennének?
Elnézést akit nem sikerült vérig sérteni.
Újítsunk Nimródot...
Negan: A zsidók is sikeresen használták a boforsot 1965-ben a másfélórás háborúban, olvastam egy tanulmányt, amiben írnak egy kész modernizációs csomagról.
Papajoe: A Nimród motorja egy modern konstrukció volt, ma is jó lenne.
Phaidros: Ha tennénk bele valami elérhető civil motort.
LMzeh 4.2: hA . esetleg
.
... természtesen minden LMzés alapján.
Dudi: Baromság, minek az, szar a páncélvédelem a bal hátsó futógörgő tengelye mögött három centivel.
Fip7: A svéd tesztek kimutatták, hogy nem; számításaim alapján arra jutottam, hogy kibírja a 0.22-es kaliber találatát 345 méterről.
Gorka...: Baromság, 340 m-ről át lehet lőni.
Pogány: Igaz, hogy gyenge a motor, igaz, hogy egy van, igaz, hogy papírpáncélzata van ... de legalább már itt van.
Szittya: Szrintem elférne egykonténerben, de lehetne Neki tetöt is csinálni OSB táklából.
Higi’: Az angolok már a Zuluk elleni háborúkban modernebbet használtak.
Jurgen’: A Fidesz majd elintézi.
Zrínyi’: Nem is.
PavolR: A csehek már megcsinálták.
Aqvarell: Nem újítottuk már fel egyszer? Nem emlékszem.
Aladeen: Wadiyából már megrendeltünk 200 darabot.
Krisss: FASZT.
boki: Я читал об этом на русском сайте
nyugger: Felbasztam magam megint az egészen, írok róla a Moszkvatéren.
Wilson: Nem azért mondom, de az ukránok ezzel egész hadosztályokat vertek vissza, megírta a független ukrantenyek.us.gov.
Centquri prime: Szerintem csak akkor ha a pápa áldását adja rá.
misinator: Mikor 1973-ban a nagypolákról álmodoztam, nem gondoltam volna, hogy felújíthatunk ilyen klasszikus technikát.
Venom85: Nekem erre gyógyszer kell.
Tcat: Kitöröljem-e, vagy sem ezt a hozzászólást?
Terminator: Áthelyezem a humor topicba, én ugyan nem ismerem a viccet, de nehogy valaki komolyan vegye a visszajelzéseknél; úgysem olvastam róla az Észt Közlönyben.
.
Ide is be kell tennem, nehogy elvesszen!
Az idézett hozzászólás megnyitása előtt kaját/piát lenyelni !!!
.
.
Mecseken csecsen csecseken csettegve dzsemmel feszes fenekecske.Kecsesen ringó fenekecske.
A "pecsemen"- nel mi lesz?Mecseken csecsen csecseken csettegve dzsemmel feszes fenekecske.
Eme fentebb ember pecse reggel kelve lecsengve lengett.A "pecsemen"- nel mi lesz?
Ez k...a jóImike-től származó aranyköpés:
<i>"Azt hiszem, hogy itt az ideje, hogy én is közzé tegyem az én elméletemet, hátha ez is beépül a Román mitológiába:
Valójában nem kettő, hanem három testvér volt: Romulus, Remus és Romanus.
De szegény elnyomott Romanus-nak nem jutott az anyafarkas alatt hely, ezért ő az apafarkas alatt nevelkedett.
Ez a DÁKÓ-ROMÁN elmélet."</i>
Még nem hallottad?Ez k...a jó
Elringatta egy csecs? Vagy mi van?Még nem hallottad?
Mivan a mi vannal?Elringatta egy csecs? Vagy mi van?
Bántó, h Kim Philby meg én lemaradtunk.
Ide is be kell tennem, nehogy elvesszen!
Az idézett hozzászólás megnyitása előtt kaját/piát lenyelni !!!
.
.
SohaMég nem hallottad?
Arra figyelni kell, hogyha a kijevi harcos hieroglifa a kokainos tégely után áll, de a harci szekér előtt, akkor felszólító módban van.
Az általad negyediknek vélt megoldással, már benne van az első három valamelyikében.
Én nem lennék ennyire redukcionalista, de persze egyszerűbb emberek, egyszerűbb gondolatok.
Nagyon jó válasz, bár a minimalista szó jobban hangzott volna. Úgy érzem, ki fogsz te csiszolódni.