Hat igen, ez a viccnek durva lenne kategória.
A Tatra Tea padig nem viccol mint aztat tudhassuk....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hat igen, ez a viccnek durva lenne kategória.
Ránéztem a naptárra, de még nincs 04.01.Bizony, a Brexitet felülről vezényelték. Mindenki benne volt Farage-tól, Cameron-tól, Theresa May-től kezdve a királynőig. Eldöntötték, hogy kell a Brexit, és lélegzetvisszafojtva figyelték, hogy meglegyen a kilépéshez szükséges többlet szavazat.
Ezért ki is fognak lépni, bármi áron. Utána fel fogják építeni újra a Brit Birodalmat, amely részben átveszi az összeomló USA helyét a világpolitikában. Azért csak részben, mert az USA másik örököse az új Brit Birodalom mellett, az új Szovjetunió lesz. A cél természetesen Kína bekerítése.
Ránéztem a naptárra, de még nincs 04.01.
Igazad van, picit még várni kell, de 04.01.-re pont meglesz a Brexit.
Az újáépített brit birodalom Afrikával, Indiával, Kínával értendő?
Elsősorban Kanadával, Ausztráliával, Új-Zélanddal és Indiával, meg pár szigettel.
Be kéne csajoznod márElsősorban Kanadával, Ausztráliával, Új-Zélanddal és Indiával, meg pár szigettel. Továbbá az EU-n kívüli UK hatása lesz, hogy Norvégia, Dánia és Svédország is csatlakozik hozzájuk. Ezáltal London az északi sarki olajkészlet felére tarthat majd igényt (a másik felére pedig Oroszország).
Milyen igaz....Nagyon nem értünk egyet dolgokban. De ez nem jelent semmit arra vonatkozóan, hogy ne lenne igazam. ...
Ez eszembe nem jutott. A zimbawei sajtó! Hogy én azt miért nem olvasom Ezen azért fetrengtem egyet.......Ha követted a zimbabwei sajtót, ott már tegnap is lenyilatkozták, hogy készültségben vannak, ........
Nem tudom, de ez nem is jelent semmit.
Most tényleg Kun Bélának tanítjuk a hiszek egyet?
Úgy tűnik én sokkal többre tartom a székelyeket mint ti. Szerintem ha megmaradtak a török időkben, megmaradtak a román királyok alatt, megmaradtak Ceausescu alatt, akkor ők olyan kemények mint a kőszikla és a mai idők is csak annyi kárt tehetnek bennük mint egy szőrös talp a kősziklán
Ezen fetrengek már egy ideje......
Gugli
"Bergepanzer bölényt az FFG Flensburg fejlesztette ki a Bergepanzer 2 alapján. Ez támogató járműként szolgál a Leopard 1 és a Leopard 2 számára . [1] A jármű rendelkezik ekepengével, emelő és húzó csörlőkkel, valamint 30 tonnás teherbíró daru gémmel. Az utód Wisent 2 a Leopard 2 alvázot használja, és felhasználható a fogyatékkal élő tartályok visszanyerésére."
.....
Ezen fetrengek már egy ideje