Olvasói aranyköpések

Status
Not open for further replies.
Hàt én is meg kellett nézzem 2x a topik cimét, hogy elhigyjem, hol vagyok.
Lehet velem egyet nem érteni, de az oldalhoz hozzaadott tartalom minőség es mennyiség teren akkor hová is helyeznéd a nyájasan trollmodokat hozzám képest? Hm...?

Az is el lett magyarazva, hogy a stílusnak az is része, hogy a tudasodhoz képest hogyan írsz. Mikor huszadjara irjak le hozzáértők, hogy marhaságot beszel bárki, de továbbra is fullba tolja a kretent az miért is nem a stílus része? Hm.?

Ameddig ez igy van, adig ezen az idezeten en legfeljebb röhögni tudok...

<blockquote rel="molnibalage">

Az is el lett magyarazva, hogy a stílusnak az is része, hogy a tudasodhoz <b>képest</b> hogyan írsz. te>

Tehát ha a tudásod ha végtelenhez közelít, akkor a stílusod is jogosan közelíthet a végtelen tah...

Ehh...mindegy...

Elrontottam :-(
Az is el lett magyarazva, hogy a stílusnak az is része, hogy a tudasodhoz <b>képest</b> hogyan írsz.

Tehát ha a tudásod ha végtelenhez közelít, akkor a stílusod is jogosan közelíthet a végtelen tah...

Ehh...mindegy...

• Tetszik
Reactions: borisz

Az is el lett magyarazva, hogy a stílusnak az is része, hogy a tudasodhoz <b>képest</b> hogyan írsz.

Ehh...mindegy...
</blockquote>
Látom megérteni sem sikerül. Mennyi kudarc egy kommentben... XD

Ehh...mindegy...
</blockquote>

A tudással arányban sok esetben csökken a tűrőképesség... Legalábbis én eddig ezt is tapasztaltam. Persze ez valamilyen szinten személyiségfüggő is. Van, aki türelmesebb, van aki meg nem ilyen téren. Na meg sokan (hehe, szinte mindig és mindenki) hajlamosak magukból kiindulni és nem értik, hogy ami nekik egyértelmű, az másnak miért nem az.

Korrekt meglátás.

Nem is mennék gépjárművezető oktatónak...
A magam részéről, hogy ne tűnjek szerénytelennek, nem tudásról beszélnék, hanem a vezetéssel töltött idő tartama miatti tapasztalatról.
Ha már vezetési tudás:
Egy raliversenyző mondta nekem egyszer, hogy ő nem biztos, hogy jobban tud, csak többet mer :-)

implied-facepalm-implied-facepalm-demotivational-poster-1259858393.jpg

Status
Not open for further replies.