Mekkora is lesz ez?

DE. Csak én nem használok magyar billentyüzetet, így néha előfordul , hogy más magánhangzók kerülnek a szavakba. (ö,ő,ü is csak kódokkal tudok írni, hosszú ö, ü -t végképp)"rádiócsöndös" helyett nem rádiócsendes?
Lehet valamit is tudni a 200+ harci és speciális feladatról?
Akkor honnan lehet tudni, hogy 200+. Lehet 20+, vagy 400+, teljesen mindegy számunkra, mert nincs mögötte semmi kézzelfogható.DE. Csak én nem használok magyar billentyüzetet, így néha előfordul , hogy más magánhangzók kerülnek a szavakba. (ö,ő,ü is csak kódokkal tudok írni, hosszú ö, ü -t végképp)
Te is tudod, hogy ezek titkos információk, így nem nyilvános.
A videóban hangzik el.( Nézd meg).Akkor honnan lehet tudni, hogy 200+. Lehet 20+, vagy 400+, teljesen mindegy számunkra, mert nincs mögötte semmi kézzelfogható.
Te milyen billentyűzetet használsz?
Nem úgy gondoltam, hogy Te találtad ki, hanem minek mondanak ilyeneket? Nesze semmi, fogd meg jó.A videóban hangzik el.( Nézd meg).
Nem úgy gondoltam, hogy Te találtad ki, hanem minek mondanak ilyeneket? Nesze semmi, fogd meg jó.

Szuperlézerrel meg TIE Advanced-el.Azért jót nevetnék, ha a nagy sündörgésben egyszer csak letakarnák a hagyományos meghajtású, sísáncos Kuznyát, azután egy-két évvel levennék a ponyvát... és... jééé.... 120.000 tonnás catobar nuki hajó lenne belőle![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..