Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az rémlik fel ezek olvastán, amit a szépemlékű "Zoli hajói" oldal orosz-japán háborús cikkekből tudhattunk meg: nem kell az ellenségnek titkosszolgálat, amíg van orosz sajtó. (Tudom, túlzok, de kihagyhatatlan a párhuzam.)
Az rémlik fel ezek olvastán, amit a szépemlékű "Zoli hajói" oldal orosz-japán háborús cikkekből tudhattunk meg: nem kell az ellenségnek titkosszolgálat, amíg van orosz sajtó. (Tudom, túlzok, de kihagyhatatlan a párhuzam.)
Pedig annak ellenére,hogy eléggé negatív a cikk hangvétele a cikknek a helyzetet elég reálisan látja a szerző a dízelelektromos tengeralattjárók terén minden téren komoly lemaradásban vannak az atomtengók terén egy fokkal jobb a helyzet ott viszont eléggé felemásra sikerült a korszerűsítési program és az új hajókat sem tudják olyan ütemben gyártani ahogy kellene.
A probléma a Ladák építésével van. A projekt 636.3 Kilo építése probléma mentes. Ismerem ezt az írást-olvastam korábban(amikor megjelent). Semmi újat nem mondott, ami nem volt ismert.
Van ennek értelme? Én úgy látom hogy az elmúlt 30 év csetepatéiban egyszer sem kellett iyleneket használni .A calibr- tomahawk érthető.Hiperszónikus Cirkon hajó elleni rakétai ndítása az Admiral Gorskovról
Van-e ennek értelme, ezt komolyan kérdezed? Ez hiperszónikus rakéta, amely komoly előnybe hozza az orosz hajókat. Mach 8-9 sebességü rakétát nehéz lelőni.Van ennek értelme? Én úgy látom hogy az elmúlt 30 év csetepatéiban egyszer sem kellett iyleneket használni .A calibr- tomahawk érthető.
Legutóbb Izreael szét bombázott pár P-800-at a szíriai partoknál jó pár éve .És lám iylenek nélkül is elég domináns izrael a környéken .
Azt a kevés pénzt a helyi konfliktus kezelésére kéne fordítani mert ez is oylan mint egy tu-160-as .Sem szíriában sem az azeriek ellen nem való .
Nem tudom jól tudom-e, de szerintem se szíriai, se izraeli, se azeri felderítő/lehallgató gépek, se a fenti országok B-52 bombázói nem kerülgetik az orosz határokat, szóval haditechnikával Iván inkább azok ellen készül, akik a határain feltűnnek.Van ennek értelme? Én úgy látom hogy az elmúlt 30 év csetepatéiban egyszer sem kellett iyleneket használni .A calibr- tomahawk érthető.
Legutóbb Izreael szét bombázott pár P-800-at a szíriai partoknál jó pár éve .És lám iylenek nélkül is elég domináns izrael a környéken .
Azt a kevés pénzt a helyi konfliktus kezelésére kéne fordítani mert ez is oylan mint egy tu-160-as .Sem szíriában sem az azeriek ellen nem való .
Za csem?Kifutottak a tengerre a Kaszpi-flottila Dagestan,Tatartstan fregattjai és Uglics,Velikij Usztyjug korvettjei (mindegyik Kalibr-NK robotrpülő hordozó)
Za csem?
Mar ideje volt. Ha lassan is de elkeszult. A felbemaradt hajokat eladtak indianak vagy sajat lesz?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..