Orosz taktikai rakétafegyverzet - TRV (H-31, H-35, H-58, H-59, ...)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
11 661
46 101
113
Lehet,hogy egy Szu-34-es kamerája, ami meg nem mai darab. A rendszer még a Szu-25TM/Szu-39-eshez meg a korai Ka-50-esekhez lett kifejlesztve.
Bár a mozgása elég stabil egy gyors géphez képest.
Minden esetre a technika kb ugyanaz a szint.

A Szu-34M esetében emlegetik, hogy a célzórendszer kameraképét is javítják, illetve a pilótafülkébe is komolyabb képernyők kerlnek majd emiatt.
 
M

molnibalage

Guest
OFF itt

Meg még ami vicc, hogy milyen minőségűek már ezek a drónfelvételek. A 90-es években lehetett hasonlóakat látni az Allied Force alatt.
Nézzük meg a mostani török drónok felvételeit Szíriában, ég és föld a különbség.
Itt kis elfogultságot érzek. Itt mintha még szalagra rögíztették volna, a csíkok jellegzetes VHS technológia mellékhatásai. De tévedhetek.
 

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
17 020
22 274
113
A videoba hokamera kep latszodott. Ezzel se mentegetni se lejaratni nem szandekozok.
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
6 044
15 002
113
Valaki tudna nekem segíteni, hogy a Kh-38 rakétának mi a USA/NATO elnevezése? Előre is köszönöm!
úgy néz ki neki nem adott a nato nevet.
e66259f19eaf5f638f7ff4fd3029a9f6.png