A katonai ugyészség már vizsgálodik, de szerinted kit vonnak felelosségre? Nagy probléma az egész orosz hadiiparban, hogy nincsenek meghatározva a szerepkorok és hozzá a felelosség. Senki nem felel semmiért.....A Jekatyerinburg eseténél sem olvastam, hogy valakit felelosségre vonatk volna....
de a Kurszk torténete nem legenda. A Kurszkon szolgálok nyilatkozták , hogy észrevétlenul áthajoztak a Gibraltári szoroson kijátszva a Nato rendszereket és csak a Foldkozi-tengeren detektálták oket, ha jol emlékszem a franciák.l hajócsavart nem olyan nagy dolog cserélni már ha ez lehetséges.
oket, ha jol emlékszem a franciákgibraltári szoroson kijátszva a Nato rendszereket és csak a Foldkozi-tengeren detektálták

)))))Honnan tudjuk,hogy miben változik vagy nem változik a hajó?Pl hajócsavart nem olyan nagy dolog cserélni már ha ez lehetséges.Azt nem tudom,hogy mennyire van lehetőség a reaktor cseréjére vagy halkabbá tételére.Az elektronika meg cserélhető szerintem minden további nélkül a szonárral együtt.

Van de már csak árnyéka a SZU idokbeli Pravdának, azért írtam hiryunak, hogy már ne olvassa.De Pravda még van![]()
))A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..