A szűkszavúságod kurvára félreerthetővé teszi a mondandód.Kell annál több bizonyíték, hogy elmondja a kezelő, hogy van ilyen és olyan üzemmód is?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A szűkszavúságod kurvára félreerthetővé teszi a mondandód.Kell annál több bizonyíték, hogy elmondja a kezelő, hogy van ilyen és olyan üzemmód is?
Amikor mondtam @fip7 -nek , hogy van rajta direct attack mód mivel kipróbáltam az eszközt, akkor ezt el is fogadta és nem vitatta azóta sem. Ez hónapokkal ezelőtt volt.Kell annál több bizonyíték, hogy elmondja a kezelő, hogy van ilyen és olyan üzemmód is?
Ezzel nem lehet vitatkozni.A szűkszavúságod kurvára félreerthetővé teszi a mondandód.
Amikor előtte én mondam neki előtted, akkor csak vergődött tovább.Amikor mondtam @fip7 -nek , hogy van rajta direct attack mód mivel kipróbáltam az eszközt, akkor ezt el is fogadta és nem vitatta azóta sem. Ez hónapokkal ezelőtt volt.
Ez a "zsákpáncél" relikt volt, vagy ami a fronton van? Vagy mit lehet erről tudni?. De a zsákmányolt reliktet és mögötte a páncélt átveri az RGW
Frontból volt kiszedve.Ez a "zsákpáncél" relikt volt, vagy ami a fronton van? Vagy mit lehet erről tudni?
Megint összetörtél pár álmot.Frontból volt kiszedve.
Most komolyan. Én 85-86 között az MN-ben Fagot irányzó is voltam. Rengeteget gyakoroltunk egy elektromechanikus tantermi "szimulatorban". Mit kell ahhoz eladni pluszban?Ha valami bonyolult, ahhoz rengeteg tréninget is el lehet adni, sok-sok pénzért
M72 egy nagyon gyenge teljesítményű páncéltörő - CG vagy AT4 is potensebb az RGW90 és 110-ről nem is beszélve...ők tudják...
Az lehet...csak épp harckocsik ellen többnyire esélytelen. NAMMO a legújabb modellre is 300-450 mm RHA-t mond átütésnek...
A cikkben NLAW képe van betéve - azt irigyelném tőlük.
Na most jutottam el ehhez. Közben meg feleslegesen tépem a "számat".Mekkora egy M72,és mekkora egy NLAW?M72 akár minden katonánál lehet.Mert kicsi.Egy modern hk szemböl kiröhögi-de hátulrol és oldalrol már nem annyira.És ami fontosabb,hogy egy lövészjárgány már bizony elsirja magát tőle......És minden katonánál lehet,mint emlitettem.Vagyis a raj,szakasz szintű erősebb,vagyis nagyobb,a kisalegység fegyverkészletében kisebb számban jelen lévő modern hk-k ellen hatásos pct eszközt nem kell kényszerből (mert nincs más) lövészjárművekre inditani.Vagy tábori/városi erődelemekre,gp fészkekre,stb,mert kéznél van a kicsi,occsó,de ezekre a feladatokra bőven elég M72......
Hogy mennyire nem tudtok renbdszerben gondolkodni,mennyire nem összképet nézztek,az valami siralmas
De,kell az a cső alatti gránátvető is.No nem a cső alá, hanem külön eszközként!
Minek cipeled a cső alatt 24 órában, ha viheted a derekadon is egy tokban?De,kell az a cső alatti gránátvető is.
Én spec az LT gránátvető és a hozzá tervezgetett ruska és kézigránát rendszert,valamint könnyű aknavetőnek aposztrófálható,és mini sorozatvetőnek nevezhető elképzelést is elővenném,és modern módra fejleszteném.
Mindkettőre szükség van,csak más-más körülmények között.Minek cipeled a cső alatt 24 órában, ha viheted a derekadon is egy tokban?
Mondom, érdemes a Marines újításaira odafigyelni!
Az IARhoz választhattak volna a HK-tól csőalatti gránátvetőt (GLM), ehhez képest ugyan ennek az önálló verziójával váltották (HK269), M230 néven.
Ha cső alá teszed, akkor az plusz 1,2kg a fegyver súlyához. (A 416 nincs 4 kg.) A testedtől fél/egy méter távolságra kell emelned a fegyverrel együtt, az esetek 99%-ában teljesen feleslegesen, mert általában nem azt használod.
Mik is ezek?Mindkettőre szükség van,csak más-más körülmények között.
Hát nem.Mindkettőre szükség van,csak más-más körülmények között.