Én a bézbólsapkákat szeretemÉn ingyen pogit meg tollat gyűjtők de ki mit szokott ugyebár
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én a bézbólsapkákat szeretemÉn ingyen pogit meg tollat gyűjtők de ki mit szokott ugyebár
Mit vársz hogy egy ilyen eseményen alá ír egy zsíros beszerzést és gyorsan videóra mondja ami megy facera és a végén elmondja a békéhez ero kell folytatjuk a munkát?Még mindig megbeszélnek, fényképészkednek....
Ez az, mi a faszt csinálnak?Mifaszt csinálnának egy konferencián?
Miért? Aláírt valamit?Mit vársz hogy egy ilyen eseményen alá ír egy zsíros beszerzést és gyorsan videóra mondja ami megy facera és a végén elmondja a békéhez ero kell folytatjuk a munkát?
Nem és a nyomtató papír beszerzésén túl nem valószínű h bármit is alá ír mostanságMiért? Aláírt valamit?
Mármint egy PR eseményen szerinted mi csinálnak?Ez az, mi a faszt csinálnak?
JéééMegnéztem a programot. Magasrangú előadók vannak, lehet, hogy értelmes dolgok is elhangoznak, de nagyobb esélyt látok a bullshitelésre. De az, hogy ez nem olyan konferencia, ahol Gidránt adnak el hegyekben, az tuti. Szponzorként kiállítanak, oké. De nem látom, hogy bármi történne.
Szép és jó hogy vannak tervek de ez soha nem lép megvalósítás szakaszába…A mai főbb infók:
- Azért nem vettünk még KEPD Taurust a Gripenekhez, mert még nincsen hozzá integrálva!
Amit láttunk a Gripeneken, azok súly- és méretmodellek, áramlástani és rezonancia teszteket szolgáltak.
Egyébként szerepel nagy hatótávolságú csapásmérő fegyverzet beszerzése a doktrínánkban, csak sok pénz az integráció, ezért össze kéne fogni más Gripen üzemeltetőkkel és egyességre jutni hogy mit integrálunk. Viszont a Saab bármit kész integrálni, Storm Shadow-t vagy JASSM-ER-t, ha megfizetjük.
- Az APS rendszerek csak álló objektumot tudnak hatásosan megvédeni.
Egyelőre nincs olyan algoritmus, amely a mozgó objektum rázkódását kompenzálni tudná.
Nagy pofon ez a páncélos-gépesített hadviselés számára!
- Egy svájci cég bemutatott egy bőrönd méretű bőröndben elférő víztisztító rendszert, amely akár nukleárisan szennyezett vizet is képes megtisztítani egy család számára (150 L/nap kapacitás).
Jöhet az Armageddon.
Volt ma valami érdekes?Még tegnapról:
- Skyranger 30 lesz, az ára "jelentősen" alatta lesz 20 M eurnál.
- A Lynxhez a 50 mm Supershot torony "bőven" drágább lesz, mint 4 M eur.
Ezt várom már én is tűkön ülveVolt ma valami érdekes?
Anti-SRMB rendszer LESZ, sőt, konkrétan meg lett nevezve, hogy mi lesz, de személyiségvédelmi okok miatt nem írom le, hogy mi a döntés.Volt ma valami érdekes?
Én csak arra kérdeznek rá h mi az a Anti-Srmb rendszer?Anti-SRMB rendszer LESZ, sőt, konkrétan meg lett nevezve, hogy mi lesz, de személyiségvédelmi okok miatt nem írom le, hogy mi a döntés.
Egy hatásos és költséghatékony rendszerről van szó.
De ne kérdezzetek rá, hogy melyik, mert úgysem fogok rá válaszolni.
Szia,
- Egy svájci cég bemutatott egy bőrönd méretű bőröndben elférő víztisztító rendszert, amely akár nukleárisan szennyezett vizet is képes megtisztítani egy család számára (150 L/nap kapacitás).
Jöhet az Armageddon.
"Hol máshol töltse az ember a szombati napját, mint a legnagyobb budapesti védelmi ipari konferencián, a Budapest Security Dialogue rendezvényen..."General introduction - Budapest Security Dialogue
Budapest Security Dialogue is a security and defence policy congress with a regional focus on Central and South-Eastern Europe.www.budapestbuildingbridges.com
Itt vagyok, a lovardában van a buli.
Nem látom az ingyen pogácsa kosarat….
Két szélen a fal melett azok szerintem melegítős edények.Nem látom az ingyen pogácsa kosarat….