India, már megint:
http://www.dnaindia.com/scitech/report-dna-exclusive-100pct-price-escalation-on-rafale-fighter-aircraft-to-rs-1-75-lakh-crore-likely-to-dent-iaf-s-strike-capability-1957107
Nekem ez csak demonstrációnak tűnik.Valós körülmények között, nem tudok elképzelni ilyen összeállítást. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a hatótáv hogyan változik ilyen terhelésnél -mert ha jól tudom- mert elég sokat fogyaszt az a hajtómű egyébként is.
Ettől függetlenül le a kalappal
Az áremelés attól függ, miről szólt a tender-ár, és mit kívántak még azon felül az indusok.... Ezt nem tudhatjuk.... A személyautó esete az extrákkal.......
Én sok változást nem látok tessék visszanézni a 2012es híreket. Akkor is 12b$os ár keringett a 126 rafalera, és 18-22b$ a komplett csomagra amiben van minden + hajtomű, sok év support, ezres nagyságrendben meteor, storm shadow... és még akár India fegyverek integrációja is.
A linkben az van, hogy komplett mindennel 28-30 milliárd (beleértve az indiai gyártást is)USD-jonne a Rafale uzlet. Én úgy értelmezem, hogy a pépek ára( 126 drb) a tenderen kínált 65 millio/gép (osszesen 12 milliárd USD) felment 120 millio/gép (osszesen 18 milliárd USD) + a tobbi (osszesen 28-30 mlrd)
Még annyi hogy ez a masina egy generációval idősebb és fejleszthetősége határát elérte. Pak_Fa program az F-22 és F-35 a verseny tára. Valamint hosszú évtizedekig bővíthető fejelesztehető
Valami kulfoldi forumon azt olvastam, hogy rupiaban duplazodott az ar, ami ket okra vezetheto vissza. 1, rupia gyengult, 2 az indianok kertek par extra fejlesztest azota.