Rendőrség, határőrség, belbiztonság

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 986
10 162
113

Mondjuk a miniszterelnök napirend előtti felszólalásában említette, hogy a januári fizetéssel érkezik majd. A honvédelmi miniszter csak utána posztolta. A felszólalásban pedig a fegyveres testületekről is szó volt. Én nem értem az újságíróknak nem fér bele a munkaidejébe és a munkakörébe, hogy figyelemmel kísérje a parlamenti munkát.... bezzeg ha a facebook feldobja akkor az onnantól már hírforrás.....

Na mindegy a lényeg jönni fog a pénz...

Ezúton küldöm minden hivatásosnak a kívánságműsorban...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Szavazat- és lojalitás-vásárlás. Olcsóbb mint rendesen működtetni a rendőrséget rendes fizetésekkel és rendesen kormányozni.

A cikk csak annyit írt, hogy SzB is bejlentette a dolgot, nem tudom a parlamenti felszólalásnál is nem-e írtak cikket. Meg a cikkben szerepel, hogy már korábban is említett ügyről van szó.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 739
54 285
113

Mondjuk a miniszterelnök napirend előtti felszólalásában említette, hogy a januári fizetéssel érkezik majd. A honvédelmi miniszter csak utána posztolta. A felszólalásban pedig a fegyveres testületekről is szó volt. Én nem értem az újságíróknak nem fér bele a munkaidejébe és a munkakörébe, hogy figyelemmel kísérje a parlamenti munkát.... bezzeg ha a facebook feldobja akkor az onnantól már hírforrás.....

Na mindegy a lényeg jönni fog a pénz...

Ezúton küldöm minden hivatásosnak a kívánságműsorban...

Pénz, pénz, pénzecske, múltkor igen jól jött, én most sem fogom visszautalni ha megkapjuk tényleg, ezt azért bevallom...

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 320
34 992
113
Személyvédelem

"Ezek nem a mi esernyőink"
"Basszus, akkor ezért nem akarták odaadni a csehek."

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 703
35 254
113
Talán némi pénzt kéne áldozni a rendőrségre…
Nem elsősorban a pénz hiányzik a rendőrségtől. A jogok és tisztelet nem pénz kérdése. És a csúnya kifejezéssel élve a humánerőforrás menedzsment sem elsősorban az. (Miközben sokszor azt hallani, hogy létszámhiány van, miért vihorásznak a rend őreink hármassával, négyessével az alig forgalmas út mellett, néha több járművel kitelepülve, mikor akár egy személy is tudna hatékony lenni pl. bűnmegelőzés és biztonság érzet terén, ha a faluban gyalog végigsétálna egy utcában. Ha szakszerű
is, nem feltétlen morál és biztonságérzet növelő.)

Mint ahogy az sem pénz kérdése, hogy vannak olyan szervezetek, csoportok, személyek, akik álszent önigazolás, és/vagy jól jövedelmező munka folytán egyértelműen és a társadalom szinte egésze által meghatározottan társadalmilag (igen, ebbe a cigányság is beletartozik) káros tevékenységeket, ha úgy tetszik bűnöző életmódot folytató csoportokat, bűnszervezeteket, klánokat védenek. (Sokszor egyértelműen külföldi finanszírozásból-de ez csak egy másik mellékszála a dolognak) És ha ezek például nem lennének, akkor a törvények, társadalmi normán belül élőknek (igen, a cigányság jelentős, többségi részének is) is jobb életkörülményeik lennének és úgy a rendőrség, mint más, jogérvényesítésben résztvevő szervezetek jelentősen hatékonyabban tudnának eljárni az esetekben.

A "cigánybűnözés" nem volt neked elég rasszista? Attól, mert roma valaki, egyből bűnöző?
Gondolom hallottál már, láttál olyat, hogy "ír maffia", "olasz maffia", "ukrán maffia", " orosz maffia", "kínai maffia", "japán maffia"; vagy épp "los angelesi magyar maffia v. magyar maffia" (ami mennyire magyar azt tudjuk -mielőtt valaki kommentelné. Mexikói, kolumbiai kartell(ek).

Ha Te meglátod ezt leírva, kimondva, akkor azt gondolod, hogy minden olasz, japán, orosz, mexikói bűnöző?

Mert sok mindenben ugyan az a működési rendszer, séma; csak sem a kartell, sem a maffia nem magyar kifejezés. És ahogy nem olasz szervezett bűnözői csoportokról szokás a hétköznapi kommunikációban beszélni -sőt igazából már hivatalosan, vagy tudományosan sem feltétlen; úgy irreális azt elvárni, hogy pusztán talán túltolt érzékenységből, akár másból fakadóan a magyar nyelvi gondolkodásmódot megerőszakoljuk.
De ha úgy tetszik, akkor szerintem simán lehet cigány maffia, cigány kartellek kifejezéseket is használni.

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
17 476
30 805
113
Ezért nem tutujgatjuk, hanem elűzzük a hajléktalan embereket az életterünkből!

A kormánypárti tulajdonú Index vérlázító érzékenyítése tegnap (a gonosz helyiek elűznék a börtönviselt hajléktalan embert):

A valóság ma: a településen megtűrt -talán etetett is- dettó börtönviselt hajléktalan ember erőszakolt tízéves kislányt:

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 821
63 382
113
A romák is a nemzet részei. ;)

És melyiké? India, Pakisztán vagy Bangladesh? o_O

Amúgy nem tudom tudod-e , hogy nevelik az "őshazájukban" a cigókat a rendőrök? :D

Én is csak pont ugyan ennyit várnék el a magyar rendőrségtől. Se többet se kevesebbet :D

Amúgy meg a legnagyobb rákfenéje a közbiztonságnak messze nem a rendőrök, hanem az idegen érdekeket kiszolgáló bíróság, és a fő haverjaik az emberjogi ilyen olyan bizottságok, akik külföldi pénzen ingyen védik a bűnözőket (meg kenik meg a bírókat? Kérdezem...:rolleyes:)

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 821
63 382
113
Amúgy ezeket a videókat én relaxációs jelleggel nézem. Nem lehet megunni őket :D
Beágyazva nem indulnak el, hiszen kellemes dolgokat nem lehet csak úgy nézni itt a szabad nyugaton, még a végén megtetszik nekünk is a módszer. Youtubon, ha be vagy jelentkezve, N+1 kattintás után azért nézhető.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 821
63 382
113
A magyaré is, ha tetszik, ha nem. Mint a tót, vagy a sváb. A kérdés, hogy miként lehet integrálni őket. Mert ha nem integráljuk, akkor szegregáljuk. Az még rosszabb lesz.

El kellene fogadni azt a tényt, hogy nem lehet integrálni őket.
Ugyanis számtalan kisebbség él hazánkban, az egyiknek én is tagja vagyok, szavazok is a kissebbségi önköri választáson stb... Ahol én élek vannak szerbek, horvátok, németek, zsidók. Egyikkel sincs semmi baj, sőt, senkiről meg nem mondod milyen származású. Ugyanis bármiféle integrációs program nélkül is könnyedén asszimilálódtak.
Ezzel szemben a C-k meg soha sehol...
Az egyik legjobb barátom szülei a Dél-szláv háború elől menekültek ide. A srác már 100% magyarnak tartja magát, úgy él, dolgozik stb....
A C-knek ez 400 év alatt sem sikerült. Akkor kinek a kudarca ez? o_O

Itt nem "integrálni" meg deriválni kell :D
A szart is ki kell verni abból aki nem úgy viselkedik, mint ahogyan a többségi társadalom elvárja!
Akkor esetleg vidéken sem félnének a nyugdíjasok. ;)

kelepisti

Well-Known Member
2010. május 5.
3 381
10 155
113
A Romák is a nemzet részei...
És melyiké? India, Pakisztán vagy Bangladesh? o_O

No Gárdonyi Géza regényében is megjelenik már Sárközy a cigány, aki Egerben a maga elbénázott módján de védi a hazáját és esküdözik, hogy degeljen meg a kimegy a várbul..

Igen Ők is a nemzet részei és a katonák közül is nagyon sok roma/cigány származása hősök is vannak, még az 1848-as felkelők közül, de az első és második világháborús katonák között is..

Status
Not open for further replies.