A romák is a nemzet részei.![]()
Hát elsősorban őket kéne megkérdezni, hogy annak tartják-e magukat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor mi? Mesélj! Hagyni kell hogy egy több évtizedet végig dolgozó nyugdíjast tovább fenyegessenek és ne használhassa a saját ingatlanát?!A közbiztonság javítására nem ez a megoldás…
![]()
Hathavi fegyverpénzt oszt a kormány 2026 elején
Szalay-Bobrovniczky Kristóf hivatalosan is bejelentette, hogy kifizetik a hivatásos állománynak járó pénzt.hvg.hu
Mondjuk a miniszterelnök napirend előtti felszólalásában említette, hogy a januári fizetéssel érkezik majd. A honvédelmi miniszter csak utána posztolta. A felszólalásban pedig a fegyveres testületekről is szó volt. Én nem értem az újságíróknak nem fér bele a munkaidejébe és a munkakörébe, hogy figyelemmel kísérje a parlamenti munkát.... bezzeg ha a facebook feldobja akkor az onnantól már hírforrás.....
Na mindegy a lényeg jönni fog a pénz...
Ezúton küldöm minden hivatásosnak a kívánságműsorban...
A törvény adott, az érzékenyített bíró meg ítéletet hoz.Akkor jól értem hogy nincs más csak a népírtás, mint ősi recept?!
Viccet félretéve nem tudom hogy mi vezethet célra, de azt igen hogy a jelenleginél nagyobb szigorra lenne szükség!
Pénz, pénz, pénzecske, múltkor igen jól jött, én most sem fogom visszautalni ha megkapjuk tényleg, ezt azért bevallom...![]()
Hathavi fegyverpénzt oszt a kormány 2026 elején
Szalay-Bobrovniczky Kristóf hivatalosan is bejelentette, hogy kifizetik a hivatásos állománynak járó pénzt.hvg.hu
Mondjuk a miniszterelnök napirend előtti felszólalásában említette, hogy a januári fizetéssel érkezik majd. A honvédelmi miniszter csak utána posztolta. A felszólalásban pedig a fegyveres testületekről is szó volt. Én nem értem az újságíróknak nem fér bele a munkaidejébe és a munkakörébe, hogy figyelemmel kísérje a parlamenti munkát.... bezzeg ha a facebook feldobja akkor az onnantól már hírforrás.....
Na mindegy a lényeg jönni fog a pénz...
Ezúton küldöm minden hivatásosnak a kívánságműsorban...
Várjuk a megoldási javaslataidat...A közbiztonság javítására nem ez a megoldás…
Talán némi pénzt kéne áldozni a rendőrségre…Várjuk a megoldási javaslataidat...
Van, ami nem pénzkérdés, például a fegyverhasználat egyértelműsítése.Talán némi pénzt kéne áldozni a rendőrségre…
Nem elsősorban a pénz hiányzik a rendőrségtől. A jogok és tisztelet nem pénz kérdése. És a csúnya kifejezéssel élve a humánerőforrás menedzsment sem elsősorban az. (Miközben sokszor azt hallani, hogy létszámhiány van, miért vihorásznak a rend őreink hármassával, négyessével az alig forgalmas út mellett, néha több járművel kitelepülve, mikor akár egy személy is tudna hatékony lenni pl. bűnmegelőzés és biztonság érzet terén, ha a faluban gyalog végigsétálna egy utcában. Ha szakszerűTalán némi pénzt kéne áldozni a rendőrségre…
Gondolom hallottál már, láttál olyat, hogy "ír maffia", "olasz maffia", "ukrán maffia", " orosz maffia", "kínai maffia", "japán maffia"; vagy épp "los angelesi magyar maffia v. magyar maffia" (ami mennyire magyar azt tudjuk -mielőtt valaki kommentelné. Mexikói, kolumbiai kartell(ek).A "cigánybűnözés" nem volt neked elég rasszista? Attól, mert roma valaki, egyből bűnöző?
Egyértelmű.Van, ami nem pénzkérdés, például a fegyverhasználat egyértelműsítése.
Mondjuk ez pont pénzbe kerül.Egyértelmű.
Lőkiképzés, szituációs képzés, lőkiképzés, szituációs képzés, lőkiképzés, szituációs képzés, lőkiképzés, szituációs képzés, lőkiképzés --> önbizalom.
A magyaré is, ha tetszik, ha nem. Mint a tót, vagy a sváb. A kérdés, hogy miként lehet integrálni őket. Mert ha nem integráljuk, akkor szegregáljuk. Az még rosszabb lesz.És melyiké? India, Pakisztán vagy Bangladesh?![]()
A magyaré is, ha tetszik, ha nem. Mint a tót, vagy a sváb. A kérdés, hogy miként lehet integrálni őket. Mert ha nem integráljuk, akkor szegregáljuk. Az még rosszabb lesz.
És melyiké? India, Pakisztán vagy Bangladesh?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..