Helikopterek szállják meg a Dunát a Margit híd és a Lánchíd között
Augusztus 20-i ünnepségre gyakorolnak. Fokozott hanghatásra kell számítani.
index.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
https://hirado.hu/belfold/cikk/2021/08/20/elo-meglepetesekkel-teli-legi-parade-a-duna-felett
"Az augusztus huszadikai ünnepség kiváló alkalom arra, hogy minél többen lássák, milyen korszerű technikával rendelkezik a Magyar Honvédség. Minden légi eszköz megjelent a Duna felett, ami jelenleg a honvédség állományában van."
Hozzá kell tennem, hogy eddig amit láttam az alapján a világ legbénább operatőrjeit sikerült egybe rakni...botrányos minőségű közvetités
Az igaz mondjuk de ilyen komplex bemutato mikor volt utoljara?
Nem a rendezvénnyel van bajom, hanem hogy ritka amatőr módon kezdte közvetíteni a tv.
Jó volt a légiparádé igen, csak kár volt egy nyökögő gép szakkommentátor katonát a mikrofon elé engedni, sajnos egy kerek mondata nem volt a tárgyi tévedései mellett. Legalább megtanultuk, hogy a magyar ABC leggyakoribb magánhangzója az Ö ....
És persze titkos, hogy mennyi Mi-24 van
Nem is akarok példákat mondani, mert felmegy a cukrom...gondolom ugyanozok végett csaptál Te is a homlokodra mint én...Visszanéztem a tv közvetítést, ez tényleg katasztrofális... úgy tűnik hogy nem lett elmondva a kamerás embereknek hogy mikor mi következik és kb. mire számítsanak ha még nem láttak ilyet.
és az alsó rakpart le volt zárva?? azt hogy?Azzal, hogy a Gripenek az elején infráztak, telefüstölték a légteret és utána ebbe füstbe repültek bele a felvonuló gépek...
A Mi-24 demóra oszlott csak el a füst.
Kb. a Parlament és Lánchíd közötti részen lehetett csak élvezni az egyéni bemutatókat. Néha elrepülhettek volna a Margit híd felé is. Érdekes, hogy a gyakorlónapon mintha többet repültek volna a Margit híd felé is. Emiatt a nézők csalódottak voltak. Később is kezdődött, 9:00 helyett 9:15 körül. Addig Csepel felett köröztek. Emiatt is volt egy kis elégedetlenkedés. Nagyobb tömeg volt, mint gondoltam. A Városligetben is nagy az érdeklődés a Leopárd és a Gidrán iránt...
Visszanéztem a tv közvetítést, ez tényleg katasztrofális... úgy tűnik hogy nem lett elmondva a kamerás embereknek hogy mikor mi következik és kb. mire számítsanak ha még nem láttak ilyet.
Azzal, hogy a Gripenek az elején infráztak, telefüstölték a légteret és utána ebbe füstbe repültek bele a felvonuló gépek...
A Mi-24 demóra oszlott csak el a füst.
Kb. a Parlament és Lánchíd közötti részen lehetett csak élvezni az egyéni bemutatókat. Néha elrepülhettek volna a Margit híd felé is. Érdekes, hogy a gyakorlónapon mintha többet repültek volna a Margit híd felé is. Emiatt a nézők csalódottak voltak. Később is kezdődött, 9:00 helyett 9:15 körül. Addig Csepel felett köröztek. Emiatt is volt egy kis elégedetlenkedés. Nagyobb tömeg volt, mint gondoltam. A Városligetben is nagy az érdeklődés a Leopárd és a Gidrán iránt...
Visszanéztem a tv közvetítést, ez tényleg katasztrofális... úgy tűnik hogy nem lett elmondva a kamerás embereknek hogy mikor mi következik és kb. mire számítsanak ha még nem láttak ilyet.
A másik kettő a 331-es P és a 711-es V voltak.A 334 és 720-as Mi-24-en kivül melyik volt a másik kettő, ami repült. Nagyrészt az eredeti 2 P-t reptetik, a többit alig látni...
A 334 és 720-as Mi-24-en kivül melyik volt a másik kettő, ami repült. Nagyrészt az eredeti 2 P-t reptetik, a többit alig látni...
Azaz repül még mindkét V, pedig már "el voltak temetve" itt a fórumon, hogy nincs hozzá alkatrész és már nem is rendelnek.A másik kettő a 331-es P és a 711-es V voltak.
Maradj otthon. Úgy látszik szzsolt81 sem megy ki. Legalabb normális társaság lesz ott.Bár jelen állás szerint nem tervezek kimenni, de ki tudja, még változhat a véleményem.