Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahogy néztem FB-on, sokan azt hiszik ez A szolnoki program amit átraktak délelőttreSzolnokon is készülnek a Magyar Honvédség katonái a budapesti légi parádéra
"Helikopterek és repülőgépek gyakorolnak Szolnokon, a Szent István napi légi bemutatóra augusztus 16-án, kedden 11:00-12:00 óra között.
Ebben az időszakban Kecskemét és Szolnok között, Bács-Kiskun megye északi és Jász-Nagykun-Szolnok nyugati részén megnövekedett hanghatásra kell számítani.
A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.
Megértésüket ezúton is köszönjük!"
Most látom, hogy közben átírták a FB bejegyzés szövegét erre, hogy egyértelműbb legyen:Ahogy néztem FB-on, sokan azt hiszik ez A szolnoki program amit átraktak délelőttre
Úgy tűnik hogy nekik sem lesz most szerencséjük az időjárással...Idén is különleges programmal várja a repülés szerelmeseit a negyedik Budaörsi Airshow augusztus 21-én.
Régi és új repülőgépek, légi- és földi bemutatók, kiállítások és gyermekprogramok is várják az érdeklődőket a Budaörsi Repülőtéren vasárnap 9:00-19:00 között..
Budaörsi Airshow 2024
Budaörsi Airshow 2024. június 22. a Budaörsi Repülőtérenwww.budaorsirepuloter.hu
Az nem csak a Mi-17-eseket érintené? A szolnoki bemutatót még nem mondták le.Elmarad a 20-i légibemutató. Szerencsére láttuk legalább az egyéni gyakorlót. De úgy motoszkál bennem, hogy hány százalékban a repülési meteorológia miatt és hány százalékban az extrém szárazság okozta három kiterjedt tűzben részt vevő pilóták magas száma miatt... hiányzik a humán erőforrás.
2 órakor lesz döntés, de valószínű, hogy elmarad. Itt ülök a Reptárban, a bejáratnál kérdeztem rá.A szolnokiról van valakinek infója? Itt a keleti végeken csak borult idő van, meg forróság, eső mutatóban sincs... Elindulnék Szolnokra, ha tudtok valamit.
Ha biztos lesz, jeleznéd? Megköszönném!2 órakor lesz döntés, de valószínű, hogy elmarad. Itt ülök a Reptárban, a bejáratnál kérdeztem rá.
Most kérdeztem megint a bejáratnál, azt mondták elmarad minden.Ha biztos lesz, jeleznéd? Megköszönném!
Köszönöm! Majd jövőre....Most kérdeztem megint a bejáratnál, azt mondták elmarad minden.
Katonai gépjármű park...repülőgépek... tankok... ágyúk... mindezt megtekinthetjük egy kiállításon belül.Elvileg holnap lesz repülőnap Budaörsön. Az elmúlt néhány évben ott is volt kiállítva szárazföldi technika is, ha jól emlékszem. Talán ott is ki lesznek állítva ezek a vasak és hátha az időjárás is kegyesebb lesz, mint ma.
Budaörsi Airshow 2024
Budaörsi Airshow 2024. június 22. a Budaörsi Repülőtérenwww.budaorsirepuloter.hu
A szolnokiról van valakinek infója? Itt a keleti végeken csak borult idő van, meg forróság, eső mutatóban sincs... Elindulnék Szolnokra, ha tudtok valamit.
Ha utólag is, de legyen meg a "hivatalos közlemény" is arról hogy elmaradt.Most kérdeztem megint a bejáratnál, azt mondták elmarad minden.
Elvileg holnap lesz repülőnap Budaörsön. Az elmúlt néhány évben ott is volt kiállítva szárazföldi technika is, ha jól emlékszem. Talán ott is ki lesznek állítva ezek a vasak és hátha az időjárás is kegyesebb lesz, mint ma.
Budaörsi Airshow 2024