K
kamm
Guest
Bingo.Hát ha a mindenki fut kifelé szitu van mint afganisztánban akkor valóban nehezen megoldható a dolog.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bingo.Hát ha a mindenki fut kifelé szitu van mint afganisztánban akkor valóban nehezen megoldható a dolog.
Valaki - a staff mármint - biztosan csinált róla videot, konkrétan ha mást nem, hát a renderek, amit ehhez a VR showhoz raktak össze a previs során...Na urak, csakhogy egy újabb nyígási pontnak véget vessek.
Ez egy korai 3D makett ami nagyon nagy vonalakban halyaz a késztermékre. Azért ilyen fehér mert az RM csinált egy microsoft hololenses interaktív VR előadást amit a szemügeken keresztül rávetítettek a makettre és ott meg lehetett nézni "tapizható" módon, hogy fog kinézni és kidobálta az egyes alkatrészek róluk kis videót meg infótáblákat.
(aki használt már VR szemcsis oktató anyagot tudja miről beszélek)
A jelenleg a Honvédségnek elérhető kapacitásokkal, szerintem 3-4 nap.Vagy C-17-en, bérelt C-5-ön, Ruszlanon stb. Lényeg, hogy 2 gépen marha sokáig tartana kicipekedni.
Elvileg igen.Ez lenne, ami talán egyszer majd felváltja a BTR-eket?
@Green Leader ?
Nem.Akkor végülis minket érintő hivatalos bejelentés beszerzésről nem hangzott el a Eurosatory-n semmilyen témában?
erről már vagy 2 éve megállapodtunk...le vannak maradva?Oláhok is írnak róla, RM-magyar együttműködésként, megállapodtunk hibrid APC fejlesztéséről.
O nouă reuşită a industriei ungare de apărare. Compania germană Rheinmetall vrea să dezvolte împreună cu Ungaria un nou transportor blindat
Pe lângă acordul de producție a vehiculului de luptă pentru infanterie (IFV) Lynx KF41, Ungaria a semnat cu producătorul german de tehnică militară Rheinmetall şi un acord în domeniul cercetării şi inovării, privind dezvoltarea unui nou transportor blindawww.defenseromania.ro
Passzerről már vagy 2 éve megállapodtunk...le vannak maradva?
Vegigneztem, koszi; arrra nem is emlekeztem, hogy a 8x8-rol 13:56-nal konkretan azt mondja Maroth, hogy "a ceg tajekoztatasa szerint az un. elso verziojat, tehat ez meg nem az uzemkepes verzio, de azt mar Parizsban, a nagy hadiipari kiallitason bemutatjak" - hat ezzel mi tortent, kedves @Nem Dr Maróth Gáspár kollega? Elvitte a Lynx avagy a Panther cica?Szimulátor 10. rész - 2022.04.25.
A különlegesen látványos sorozat bemutatja azokat az új és modern harci eszközöket, melyeket a jövőben rendszeresít majd a Magyar Honvédség.Téma: Együttműködések a Rheinmetall céggelwww.atv.hu
Vége fele mondja.
Be is mutatták, csak nem a nagyközönségnek...Vegigneztem, koszi; arrra nem is emlekeztem, hogy a 8x8-rol 13:56-nal konkretan azt mondja Maroth, hogy "a ceg tajekoztatasa szerint az un. elso verziojat, tehat ez meg nem az uzemkepes verzio, de azt mar Parizsban, a nagy hadiipari kiallitason bemutatjak" - hat ezzel mi tortent, kedves @Nem Dr Maróth Gáspár kollega? Elvitte a Lynx avagy a Panther cica?
Mondjuk errol nem hinnem hogy pont MG tehetne. Lehet valami meetingen ezt az infot kapta aztan meg valtozott a terv...Vegigneztem, koszi; arrra nem is emlekeztem, hogy a 8x8-rol 13:56-nal konkretan azt mondja Maroth, hogy "a ceg tajekoztatasa szerint az un. elso verziojat, tehat ez meg nem az uzemkepes verzio, de azt mar Parizsban, a nagy hadiipari kiallitason bemutatjak" - hat ezzel mi tortent, kedves @Nem Dr Maróth Gáspár kollega? Elvitte a Lynx avagy a Panther cica?
Nem te igazítottál ki fonetikailag, amikor vicceltem a nevével kapcsolatban?Vegigneztem, koszi; arrra nem is emlekeztem, hogy a 8x8-rol 13:56-nal konkretan azt mondja Maroth, hogy "a ceg tajekoztatasa szerint az un. elso verziojat, tehat ez meg nem az uzemkepes verzio, de azt mar Parizsban, a nagy hadiipari kiallitason bemutatjak" - hat ezzel mi tortent, kedves @Nem Dr Maróth Gáspár kollega? Elvitte a Lynx avagy a Panther cica?
?Nem te igazítottál ki fonetikailag, amikor vicceltem a nevével kapcsolatban?
Nem azt mondtad, hogy csak egy holo display volt, semmi tobb?Senki sem mondta, hogy a publikumnak mutatjàk be, maróth sem specifikàlta.
A VIP vendégeknek be lett mutatva.
Igen, erre mondta @krisss hogy ez egy holo displayhez volt egy kb karton makett...
De attól még VIP projekt bemutató volt. Csak rámentek az interaktivitásra mert az trendi.Igen, erre mondta @krisss hogy ez egy holo displayhez volt egy kb karton makett...
Mi az a szar holdjáró a háttérben?@kamm olavass vissza!