De a szívűnkbe igazi és csak ez számítEgy kibaszott makettet?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De a szívűnkbe igazi és csak ez számítEgy kibaszott makettet?
Meg a Hungarian Space Force matrica is sokat dob a gépen, nem?De a szívűnkbe igazi és csak ez számít
Nah, erre kíváncsi leszek. Német haditech. influencerek felfedezték a kocsikat.
.Oh hát végre kiszivárgott ez is... az új Rheinmetall Box-E ®
.Oh hát végre kiszivárgott ez is... az új Rheinmetall Box-E ®
hát ha a múltkor már feltalátuk az orosz hadsereg topikban a smartgunt is innentől ez a logikus lépés.
.
sőt lehetne ilyen is:
.
.
(poén....)
.hát ha a múltkor már feltalátuk az orosz hadsereg topikban a smartgunt is innentől ez a logikus lépés
..
.
sőt lehetne ilyen is:
.
.
(poén....)
Ahogy a smartgun is..
.
Irtam is fent, hogy poén, na a képben az a poén, hogy ez a járgány egy mozifilmes kellék, az 1990-es "Bolygó neve halálban" szerepelt!
Az alap hajtási koncepciót lehet már tudni? Az rendben, hogy villanymotor a kihajtás, de mögötte mi van? Egy dízel hibrid, üa. cella?Tavaly tuti nem volt még.
Sehol?Hitron-ról lehet valamit hallani?Lesz vagy nem lesz, hol tart a dolog?
Szívesen hallgatlak , melyek azok az ötletek amik az élre ugrottak?Tavaly február óta a pénz-égető ötletek helyet a reálisabban megvalósíthatóak ugrottak a fontossági sorrend elejére.
Nem-titkon kicsit örülök...
Talán a hazaiak is kicsit realistábbak lesznek...
.
Azért lehet találni egy s mást.
Ez nem a Hitron , még csak nem is rheinmetal , apc helyett meg ugv , de amúgy stimmelAzért lehet találni egy s mást.
Azért elég sok mindent fog tudni. Minden kerék külön vezérelhető, ám akár egy irányba is fordítható egyszerre. A ferde pozíciót is elég sajátosan egyedi jelleggel oldja meg.
Egy kisebb ferde helyzet megoldása. A kerekek pozicionizálását külön-külön végzi, szóval elég bonyolult szerintem a vezérlése. Így jól néz ki s tetszik is, ám arra gondolva hogy ez egy hadseregben használandó csapatszállító legyen, hát ... meggondolandó.
Úgy gondolom túl extrém a vezérlése, irányítása. Szóval minél bonyolultabb annál több a meghibásodási lehetősége. Ugyanakkor szerintem nagyon drága lesz, pont a vezérlés miatt.
S forgás a végére. Illetve a videó
Mibol gondolod, hogy ennek barmi koze lenne a magyar 8x8-hoz...?Azért lehet találni egy s mást.
Azért elég sok mindent fog tudni. Minden kerék külön vezérelhető, ám akár egy irányba is fordítható egyszerre. A ferde pozíciót is elég sajátosan egyedi jelleggel oldja meg.
Egy kisebb ferde helyzet megoldása. A kerekek pozicionizálását külön-külön végzi, szóval elég bonyolult szerintem a vezérlése. Így jól néz ki s tetszik is, ám arra gondolva hogy ez egy hadseregben használandó csapatszállító legyen, hát ... meggondolandó.
Úgy gondolom túl extrém a vezérlése, irányítása. Szóval minél bonyolultabb annál több a meghibásodási lehetősége. Ugyanakkor szerintem nagyon drága lesz, pont a vezérlés miatt.
S forgás a végére. Illetve a videó
- Igen tudtam hogy nem a Rheinmetal videója, azért elgondolkodtam rajta.Mibol gondolod, hogy ennek barmi koze lenne a magyar 8x8-hoz...?