Rheinmetall Lynx

Mi értelme van 5 db Lynxnek egy ekkora háborúban?

Kisalegységek beszivárgása, harcászata eléggé előtérbe került. Nem ördögtől való, ha egy bevetésben alkalmaznak 5 db Lynxet, gyalogságával együtt, egy adott terepszakaszon. Aztán kiderül mit is tud ott tenni a harcjármű, ellenséges behatás alatt, vagy az ellenében. Éles harctéri teszt, a legjobb marketing is, a legvalósabb tapasztalatok mellett. Meglátjuk mi sül ki belőle. Amennyiben balul üt ki a dolog, az nem valami jó reklám lesz Papperger harcjárművének, ha jól mennek a dolgok, akkor mi is megnyugodhatunk, hogy jót vettünk végül is.

• Tetszik
Reactions: Catles and bel
Igen, ha lenne még korábbi helyszínről fotónk, akkor egyszerűbb lenne, de egyelőre most ezzel kell beérjük. Amúgy korábban nem egy magyar festésű Lynxet vittek az olaszoknak? Nekem mintha az rémlene

Igen, Zalaegerszegről ment egy Lynx, amit itt gyártottak le. De nem magyar festése volt.

• Tetszik
Reactions: nyugger
Kisalegységek beszivárgása, harcászata eléggé előtérbe került. Nem ördögtől való, ha egy bevetésben alkalmaznak 5 db Lynxet, gyalogságával együtt, egy adott terepszakaszon. Aztán kiderül mit is tud ott tenni a harcjármű, ellenséges behatás alatt, vagy az ellenében. Éles harctéri teszt, a legjobb marketing is, a legvalósabb tapasztalatok mellett. Meglátjuk mi sül ki belőle. Amennyiben balul üt ki a dolog, az nem valami jó reklám lesz Papperger harcjárművének, ha jól mennek a dolgok, akkor mi is megnyugodhatunk, hogy jót vettünk végül is.
RM marketingen kívül sztem semmi értelme. Kb. annyi lényeg hogy az RM kiírhatja, hogy "élesben tesztelve"...

• Tetszik
Reactions: Catles and nyugger
Kisalegységek beszivárgása, harcászata eléggé előtérbe került. Nem ördögtől való, ha egy bevetésben alkalmaznak 5 db Lynxet, gyalogságával együtt, egy adott terepszakaszon
A probléma az, hogy gyakorlatilag szinte azonnal érzékelik a csapatmozgást. Tudtommal inkább a kerekes, kevésbé páncélozott, de mozgékonyabb technikát preferálják a beszivárgó műveletekre

• Tetszik
Reactions: Catles and honved
A probléma az, hogy gyakorlatilag szinte azonnal érzékelik a csapatmozgást. Tudtommal inkább a kerekes, kevésbé páncélozott, de mozgékonyabb technikát preferálják a beszivárgó műveletekre

Kapásból írtam ezt. Nem tudom milyen harcászati elképzelés alapján fogják éles harchelyzetben tesztelni. Mert gondolom ez lehet a cél. A harcjármű páncélzatát tudjuk, fő fegyverzetét szintén. Ami igazán érdekes lehet, az aktív védelmi rendszer, amire én biztos kíváncsi lennék, mit tud élesben, ha alkalmazzák. Illetve a tűzvezető rendszer, ami nekünk is nagyon jó lenne ha élesben kipróbálnák, hm. ....

• Tetszik
Reactions: Catles and nyugger
Meggugliztam a térképen.

Azt írják Piacenza -Modena közt fotózták. Ha Unterlüssből ment, ha Zalából, akkor is arra kell vinni La Speziába. Ha Milánónál fotózták volna tuti Németországból szállítják. Ha Parma és Modena közt tuti tőlünk.

Mondjuk a kamion német rendszámú.
De mindkét helyen gyárthatták.
Nem hiszem,hogy Svájcon keresztűl vittek egy 45 tonnás harcjárművet.Inkább a Brenneren,ha német gyártás.

Ha nèmetben volt akkor gyártás.
Ha itthon akkor vègszerelès. :D ;)
A végszerelő üzem az németben is csak végszerelő üzem.
Viszont a terv,a jogok,és az összeszerelt részegységek java német.
A végszerelés a legkisebb hozzáadott érték.Igazábol nincs jelentősége,hogy hol van.

• Tetszik
Reactions: Masztiff