Nem mondatodba kötöttem bele, hanem az átalános mondandójával nem értek egyet. Pont az innovácó volt az a terület, ahol gyakran az RN reagált más újítására. Az érem másik fele az, amit korábban is írtam, hogy mennyiségben (és nem ritkán minődégben is) rendszeresen bőven ráverve. Valaki csinált egy hajót valamilyen új technológiával, az RN fél-egy éven belül megépítette a saját verzióját, csak mindjárt ötöt-tizet.
Az egész vita innen indult, hogy gyakran nem az RN-nek voltak a legjobb hajói. Ez szerintem is így van, viszont az érem másik fele itt is az, hogy x darab jobban sikerült rivális hajóra a briteknek 5x hajója jutott. Nincs is ezzel szerintem semmi gond, ezért, és a (ha tetszik valakinek, ha nem) Nelsoni mentalitásnak köszönhatően ért el annyi sikert az RN, amennyit, és tartottak tőle a többiek, mint a tűztől.
Érdekes, hogy pont a négy löveges tornyot hozod példának, ami az RN legfontosabb 2. VH-s csatahajó osztálya tűzerejének javát adta, végig nagyon problémásan, amíg szolgálatban álltak.