A koax rendszer kapcsolódó elemeit ügyesen áramvonalazták
Szerintem közvetlen kapcsolat van a hajtómű és a tolólégcsavar közt, a toló-, vagy éppen vonóerőt pedig a lapátok állásszögének változtatásával szabályozzák. Így egy tengelykapcsoló mechanizmust megspórolnak. Semmivel sem veszélyesebb szerintem mint a hagyományos farokrotor. Eddig sem szabadott megközelíteni a farokrészt, ezután sem szabad.
<blockquote rel="sequadon">Szerintem közvetlen kapcsolat van a hajtómű és a tolólégcsavar közt, a toló-, vagy éppen vonóerőt pedig a lapátok állásszögének változtatásával szabályozzák. Így egy tengelykapcsoló mechanizmust megspórolnak. Semmivel sem veszélyesebb szerintem mint a hagyományos farokrotor. Eddig sem szabadott megközelíteni a farokrészt, ezután sem szabad.
<blockquote rel="sequadon">Szerintem közvetlen kapcsolat van a hajtómű és a tolólégcsavar közt, a toló-, vagy éppen vonóerőt pedig a lapátok állásszögének változtatásával szabályozzák. Így egy tengelykapcsoló mechanizmust megspórolnak. Semmivel sem veszélyesebb szerintem mint a hagyományos farokrotor. Eddig sem szabadott megközelíteni a farokrészt, ezután sem szabad.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..