Saab 35 Draken (Svédország)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 170
67 388
113
DSC_4447.jpg
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 170
67 388
113
Még vagy közel 20 éve Ausztriában Zeltweg közelében dolgoztunk illegal egy búzaföldön. Mikor nagy dörejt hallottunk és kisvártatva megjelent a fejünk fölött 2 J-35 pár méter magasan. Mint kiderült pont a kifutópálya végén volt az osztrák paraszt földje, köztünk és a reptér vége közt csak egy autópálya volt. Mondanom se kell hogy betojtunk. :) Olyan mély dübörgő hangjuk volt, egész nap repkedtek.
tokunaga2s.jpg
 
 • Tetszik
Reactions: ZeiG

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 170
67 388
113
Gyönyörű egy gép, azóta se épült hasonló szárnnyal egy sem. Talán az új kínai 5 genes J-20 ami nyomokban hasonlít rá. Kíváncsi vagyok hogy szerepeltek volna a Mig - 21 ellen.
 
 • Tetszik
Reactions: ZeiG