Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tovább dagad a szivárványos balhé, Dánia és Anglia is kiléphet a FIFA-ból
A dánok nem is akarják véka alá rejteni dühüket.index.hu
Persze a korrupt fifa, uefa az nem probléma de a szivárványos karszalaggal viszont betelik a pohár egyeseknél. Ez is elmond egyet s mást...
Hármas liga nagyon izgi lesz.
A homoszexuális agitáció helyett a focival kellett volna foglalkozniuk!
Megérdemelték!
Azigen... a szánalmas nyomorult angolja...
hű bazdmeg, hogy egy poéntól is kifekszelAzigen... a szánalmas nyomorult angolja...
Közük nincs már a kereszténységhez,sem a lovagi eszményekhez,a kettő ötvözetéhez (Oroszlánszívű) meg pláne nem,úgy 800 éve,de azért meggyalázzák deformált,torz lényükkel azt az egyenruhát,amit még férfiak hordtak,akik meghaltak valamiért,amiben hittek.
Talán otthon kéne crusadereskedni nem? Az angolok országának fele ateista,másik fele meg muzulmán/hindu.
Gratulálok!
Jól sikerült a katari keresztes hadjárat!
Minek olvasta... Én sem vettem Mórickát, mert ránézésre úgy éreztem, hogy szánalmas "humor". Ettől még nem gyilkoltam le a szerkesztőséget.Kinek mi a poén... Tudod...a charlie hebdosok is kibaszott poénosnak gondolták magukat a förtelmesen tahó firkálmányaikkal/karikatúráikkal aztán amint kiderült,volt aki nem így gondolta.
Ne adj nekik ötleteket!Minden tiszteletem az angol szurkolóké, akik keresztesnek öltöztek! Humorosabb és emberibb, mintha szivárvány tangában lennének....
Minek olvasta... Én sem vettem Mórickát, mert ránézésre úgy éreztem, hogy szánalmas "humor". Ettől még nem gyilkoltam le a szerkesztőséget.
Pap az indiánoknak:
- Ha mi nem jövünk ide, még mindig a Napot imádnátok istenségként.
Indán:
- Az legalább biztos, hogy létezik.
Akkor most mészároljunk le mindenkit, aki ezt egy keresztény országban el meri mondani/le meri írni viccnek szánva?
A Charlie Hebdo nem egy muszlim ország lapja, ahol a saját törvényeik szerint ítélhetik meg a cselekedetüket.
si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi
Hiába takargatták el a szájukat, a Japánok így is megszopatták őket a kicsi 2 centis kobrájukkal XD
Már eleve egy egoista,gőgös (modernista) álláspont a tiéd. Levezetem,hogy miért...
A helyes hozzáállás,hogy mindenkinek megadjuk a tisztelet. Idősnek,fiatalnak, kisebbségnek,többségnek.
AhaAzigen... a szánalmas nyomorult angolja...
Azt kapták ami annak jár aki kigúnyolja sportban az ellenfelet:Jól pofára estek a penetráns, bekpzelt, mindig mâsokat kitanitani akaró németek. Brâvó. Remélem minnél hamarabb kiesnek, aztán mehetnek haza a fenèbe.
Tökéletesen bemutatja ez azt a szellemi hanyatlást,amit a németek elszenvednek az utóbbi időben.Azt kapták ami annak jár aki kigúnyolja sportban az ellenfelet: